ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Ρουά Ματ - Δείτε τα επεισόδια 160-161-162-163-164


Ρουά ματ επεισόδιο 160.

Προβολή επ 160: ANT1 Κύπρου
Ρουά ματ , επεισόδιο 161. Η Βίκυ παίρνει πίσω όλα όσα είπε για την αδελφή της στον Μιχαήλ, ότι δηλαδή τον κλέβει και αυτός δεν την πιστεύει. Η Θάλεια κάνει ακόμα ένα βήμα και στέλνει μήνυμα στην Ιωάννα πως θα αποκαλύψει την παράνομη σχέση της με τον Δημήτρη, την ίδια ώρα που η αστυνόμος έχει αποδείξεις για την ενοχή της Θάλειας και του Αποστόλη και είναι έτοιμη να τους συλλάβει. Ο Ηλίας αρχίσει να συνέρχεται αλλά πλέον πρέπει να μπει για εγχείριση μπαι μπας, πράγμα που δεν θέλει καθόλου. Η Βίκυ η οποία βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική προσπαθεί να το σκάσει, ενώ ο Μάξιμος γεμάτος ζήλεια απορρίπτει τις προτάσεις του Φιλίππου.

Επεισόδιο 162. Η Ιωάννα ανακοινώνει στην αστυνόμο πως η Θάλεια την απειλεί σχετικά με τη σχέση της με τον Δημήτρη. Η αστυνόμος υπόσχεται πως το ζήτημα θα λήξει εδώ, ενώ μετά από λίγο η Θάλεια και ο Αποστόλου συλλαμβάνονται. Ο Μάξιμος και η Ρουμπίνη είναι μαζί αλλά καταλαβαίνουν πως δεν μπορούν να είναι ευτυχισμένοι . Η Βίκυ είναι επιθετική και ενώ ο πατέρας της Ρουμπίνης ετοιμάζεται για χειρουργείο αυτή κοιμάται στην αγκαλιά του Μάξιμου. Προλαβαίνει όμως να πάει να πει το τελευταίο αντίο στον πατέρα της μιας και αυτός βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Κινδυνεύει όμως να χάσει και το παιδί της μιας και η Σαμ κρατά με νύχια και με δόντια τον Ευθυμίου από το να μην πειράξει το παιδί.

Επεισόδιο 163. Η κατάσταση του Ηλία παραμένει κρίσιμη, κάθως η εγχείριση παρουσίασε επιπλοκή. Ο Ηρόδοτος λέει σε όλους πως ο Μάξιμος είναι μαζί με την Ρουμπίνη και σκορπίζει παντού τον πανικό. Ο Μιχαήλ θέλει να μιλήσει με την Ιωάννα για να ξεκαθαρίσει μια και για πάντα τη στάση της απέναντι του. Η Ιωάννα πηγαίνει στην κλινική και οι δυο αδελφές τσακώνονται. Η Βίκυ το σκάει από το ψυχιατρείο, ενώ η Ιωάννα βρίσκει τη Ρουμπίνη και τον Μάξιμο αγκαλιά.

Επεισόδιο 164.


tv-greek.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου