ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Η γυναίκα του υπουργού... και τα κοσμήματα

Θα σας διηγηθούμε μια ιστορία χωρίς ονόματα για ευνόητους λόγους αλλά πέρα για πέρα αληθινή. Όποιος την ξέρει θα αναγνωρίσει τα πρόσωπα για τα οποία
μιλάμε και θα καταλάβει το ποιον την κυβέρνησης της Αριστεράς.



Είναι σε κάποιο προάστιο της Αθήνας ένα κοσμηματοπωλείο το οποίο κάποτε έκανε τρελούς τζίρους, όταν υπήρχαν λεφτά και οι κύριοι ξόδευαν για τις κυρίες τους. Τον τελευταίο καιρό κάτι είχε αρχίσει να κινείται ξανά, όπως εξομολογείται ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού. Μέχρι που όλη αυτή η κατάσταση με την αβεβαιότητα στην οικονομία πάγωσε την κίνηση. Ουσιαστικά τους τελευταίους μήνες κυνηγούν τους πελάτες με το… τουφέκι και όποιος μπαίνει μέσα είναι… άρχοντας.

Μια μέρα, λοιπόν, εκεί που ο ιδιοκτήτης είναι απελπισμένος, βλέπει μια καλή κυρία να μπαίνει στο μαγαζί και να κάνει έναν διόλου ευκαταφρόνητο τζίρο. Κοντά στα 1.000 ευρώ πράγματα αγόρασε και σε τέτοιες εποχές είναι σαν… 10.000 ευρώ.

Πάει λοιπόν να πληρώσει, ο ιδιοκτήτης της κόβει την απόδειξη και την ευχαριστεί. Αμέσως η κυρία σπεύδει να του πει: «Σας συγχαίρω κύριε που κόβετε απόδειξη. Είδατε η κυβέρνηση της Αριστεράς, σας ανάγκασε να κόβετε όλοι αποδείξεις».

Της απαντά ο μαγαζάτορας: «Μα τι λέτε κυρία μου, εγώ είμαι επαγγελματίας, πάντα κόβω αποδείξεις». «Όχι» του αντιτείνει η κυρία, «η αριστερά σας ανάγκασε να το κάνετε αυτό. Και ξέρετε ποια είμαι εγώ; Είμαι η γυναίκα του υπουργού… τάδε και ξέρω ότι η κυβέρνηση σας φόβισε και κόβετε αποδείξεις».

Αρπάζει λοιπόν ο κοσμηματοπώλης, παίρνει ανάποδες και της λέει: «Πείτε κυρία μου στον υπουργό σύζυγό σας, ότι αυτός και οι όμοιοί του με κατέστρεψαν. Τέσσερις μήνες περιμένω να μπει άνθρωπος να αγοράσει κάτι, κι έρχεστε εσείς, σύζυγος αριστερού υπουργού, να πληρώσετε 1.000 ευρώ και να μου κάνετε και μαθήματα;».

Η ιστορία είναι πραγματική και δείχνει αφενός την κατάσταση στην αγορά και αφετέρου το πώς σκέφτεται η «πρώτη φορά αριστερά». Δείτε με ποιους μπλέξαμε…


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου