ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΕΡΤ: Πόση κατάντια πια;

Πόση κατάντια πια; Πόσος ξεπεσμός αυτής της άμοιρης χώρας; Ο Νίκος Παππάς, ο άτεγκτος υπερασπιστής της διαφάνειας να υπερασπίζεται σθεναρά τον αποτυχημένο Λάμπη Ταγματάρχη, η στρατηγός Ζωή
να ανακρίνει τον Ταγματάρχη και κάποια Ραχήλ Μακρή να ψηφίζει για τη νέα ηγεσία της ΕΡΤ και να καταψηφίζει κιόλας κάνοντας απίστευτες ερωτήσεις.

Πράγματι, η κυβέρνηση της Αριστεράς έχει καταφέρει να δημιουργήσει την ΕΡΤ που όλοι ονειρευόμαστε. Μια ΕΡΤ που θα μας φτιάξει καινούργιο συκώτι από τα γέλια. Τόση κωμικοτραγική κατάσταση είχαμε χρόνια να δούμε.

Κι αν αυτή είναι η Ραδιοτηλεόραση που θέλουν να φτιάξουν τότε... καλύτερα το μαύρο, έτσι για να μην πληρώνουμε και το τέλος.

Αν δείτε μόνο τι έγινε στη συνεδρίαση της Επιτροπής θα καταλάβετε ότι έχουμε να κάνουμε με θέατρο σκιών που ο καθένας διεκδικεί το ρόλο του συμπαθούς Καραγκιόζη.

Η Ζωή να κάνει ανάκριση με ιταμό ύφος. Ο Μητρόπουλος να την επιπλήττει για τον βασανισμό των υποψηφίων για την ΕΡΤ ενώ ο Ν. Παππάς να είναι το «δεκανίκι» του δύσμοιρου Λάμπη που δεν λάμπει και του μονίμως επαναστάτη χωρίς αιτία Τσακνή. Μόνο... ο Μαχαιρίτσας έλειπε για να κάνουν τη Βουλή θεατρικό σανίδι.

Όμως, πέρα από την κωμωδία της ΕΡΤ που αποτελεί μέρος της κωμικοτραγικής κατάστασης που επικρατεί στην κυβέρνηση τα πράγματα είναι σοβαρά σε ότι αφορά την ανεξέλεγκτη Κωνσταντοπούλου η οποία ανοικτά πλέον βάλλει κατά του πρωθυπουργού και των επιλογών του. Και πλέον η Ζωή έχει δύο δρόμους: Είτε της οριστικής ρήξης, όταν θα έρθουν τα μέτρα για να ψηφιστούν στη Βουλή είτε της κωλοτούμπας ως νέα... Κατίνα Παξινού. Θα παίξει δηλαδή το ρόλο της σκληρής μέχρι να δυσκολέψουν τα πράγματα και τότε θα υποκύψει στο Μαξίμου.

Μέχρι τότε θα γελάμε με τα χάλια τους και τα... χάλια μας που τους ψηφίσαμε.



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου