ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Σοκ: Ο πα- "τέρας" της μικρής Αννυς τεμάχισε και έβρασε το παιδί σε κατσαρόλα

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της μικρής Αννυς από τον ίδιο της τον πατέρα.
Ο 27χρονος πατέρας της άτυχης μικρής όχι μόνο
ομολόγησε το φόνο αλλά αποκάλυψε και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές πηγές λένε ότι το «πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ», καθώς ο πα-«τέρας» το τεμάχισε, το έβρασε σε κατσαρόλα και το σκόρπισε σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Σύμφωνα με την ανατριχιαστική κατάθεση που έδωσε στις βουλγαρικές αρχές ο φίλος του πατέρα, ο πατέρας αφού τεμάχισε το παιδί, το έβρασε, ενώ άλλα κομμάτια τα πέταξε στη λεκάνη της τουαλέτας και άλλα σε σακούλες απορριμμάτων και μετά στα σκουπίδια!

Μεγάλο ερώτημα είναι τώρα το εάν και κατά πόσο γνώριζε τα όσα έγιναν η μητέρα της μικρής που εμφανιζόταν καθημερινά στα κανάλια με μια φωτογραφία της και την αναζητούσε.

Πώς εξιχνίασαν την υπόθεση οι Αρχές

Ο πατέρας της μικρής συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι και κρατείται στη ΓΑΔΑ. Οι Αρχές έφθασαν στη λύση του μυστηρίου με την εξαφάνιση της μικρής ύστερα από την κατάθεση φίλου του 27χρονου στον οποίο φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί το φρικαλέο έγκλημά του. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι αντιφάσεις στις οποίες είχε πέσει στην ανάκριση, τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα της μικρής αλλά και μια ατάκα του. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε πει στον ανακριτή: «Νομίζετε ότι έχω σκοτώσει το παιδί μου, το έχω κάνει κομμάτια και το έχω πετάξει σε καμιά λεκάνη;».

Εντωμεταξύ,σύμφωνα με το iefimerida.gr, σήμερα έγιναν γνωστά και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων για τα δείγματα που είχαν ληφθεί από το διαμέρισμα του πατέρα και όπου όπως διαπιστώθηκε υπήρχε αίμα της μικρής.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Δείτα τα tweets της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση εδώ

2 σχόλια:

  1. Τέρας βρωμιαρη βουλγαρογυφτε τι σου έφταιγε το παιδάκι αυτό το αγγελούδι αλλά έννοια σου και μέσα στην φυλακή θα περάσεις καλά αν και ούτε φυλακή πρέπει να πας κατευθείαν εκτέλεση θες με τον τρόπο που έκανες αυτό το χαμόγελο να χαθεί ξεφτίλα πρεζάκια αλλά καλή σκροφα είναι και η μάνα που βγάζει φώτο με καθαρή συνείδηση χασικλες και η δύο που να ψηφίσετε γαμωτο σπίτι σας τη σας έφτιαξε αυτός ο άγγελος τι σας έκανε ένα παιδί τεσσάρων χρόνον ο θεός αγγελούδι μου θα τους τιμωρήσει αυτούς που δεν σε άφησαν να χαρείς την ζωουλα σου καλό ταξίδι αγάπη μου ο Θεός να ανάπαυση την ψυχούλα σου 😞😩μόνο να είχα μπροστά μου αυτά τα τέρατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και να λέμε δυστυχώς για όλους μας χάθηκε το αγγελούδι έβγαλε ο μπάσταρδος το βάρος που είχε πως μπορεί και κοιμάται εμάς λίγο να αρρωστήσουν τα παιδιά μας ξάγρυπναμε και αυτός που το σκότωσε πρεζάκια βρωμιαρη γιατί σε προστατεύει η φυλακή πρέπει να σε βάλουν μαζί με άλλους κρατούμενους να σε σκοτώσουν γιατί το έκανες ρε τι σου έκανε

      Διαγραφή