ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Επιχείρηση «Ζωή»

Τώρα καταλάβαμε γιατί η κυβέρνηση δεν πληρώνει το ΔΝΤ. Τώρα αντιλαμβανόμαστε τη στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα να σπάσει τα νεύρα των
δανειστών και να μην τους δώσει και φράγκο.
Η αποκάλυψη του σχεδίου έχει τον κωδικό «Ζωή». Το αποκάλυψε η Πρόεδρος της Βουλής και η Επιτροπή για το χρέος που έφτιαξε η ίδια, προεδρεύει η μεγαλειότητά της, προσέλαβε η ίδια και ταΐζει κάτι ξεπεσμένους λεχρίτες από διάφορες χώρες και βγάζει και συμπεράσματα.
Λίγο πολύ το συμπέρασμα θα είναι ότι το χρέος είναι επονείδιστο και δεν πρόκειται να το πληρώσουμε όλο. Για παράδειγμα από τα 300 δις άντε να τους πληρώσουμε τα μισά, ας πούμε 150 δις ευρώ τα οποία θα αναγνωρίσουμε ως επίσημο χρέος μόλις η κυβέρνηση της επαναστατικής αριστεράς ολοκληρώσει το έργο της.
Δεν είναι μόνον αυτό όμως, καθώς όπως μας πληροφόρησε η Ζωή μια επιτροπή του υπ. Οικονομικών τους είπε ότι «σύμφωνα με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς, οι απαιτήσεις της χώρας μας για τις γερμανικές αποζημιώσεις ανέρχονται στα 280 δισ. με 340 δισ. ευρώ. Την ίδια ώρα που η χώρα μας στενάζει κάτω από την μέγγενη των αξιώσεων των δανειστών για ένα χρέος που είναι υποδεέστερο αυτού, αντιλαμβάνεστε την αξία του», επισήμανε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Βουλής.
Άρα λοιπόν δεν τους χρωστάμε τίποτε ή γιατί όχι μπορεί να μας χρωστάνε και καμιά 100 δισεκατομμύρια ευρώ. Άντε βρε κουτόφραγκοι που θα πάρετε λεφτά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί να πληρώσουμε λοιπόν το ΔΝΤ; Γιατί να ξοφλήσουμε τον Ντράγκι; Τέλος οι πληρωμές. Μπορεί να έχουμε ένα προσωρινό ταμειακό πρόβλημα αλλά αυτό θα λυθεί αμέσως. Τα λεφτά που μας χρωστάνε οι Γερμανοί μαζί με την «μπροστάτζα» που θα μας δώσει ο Πούτιν για τον αγωγό και μερικά δις γουάν από τους Κινέζους και η χώρα αυτή θα γίνει πράγματι Δανία του Νότου.
Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για την Ελλάδα, γι’ αυτό τους ψηφίσαμε και μπράβο τους που μας ξεδιπλώνουν την στρατηγική τους. Είμαστε μια πλούσια χώρα και δεν θα χρειαστούν ούτε άλλα μνημόνια, ούτε άλλα μέτρα. «Λεφτά υπάρχουν» λοιπόν δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε.



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου