ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Τουσκ ή Ξουτ;

Συνωμοσία των ξένων ενάντια στην ελληνική Κυβέρνηση. Αν διαβάσουμε το όνομα του Τουσκ ανάποδα, μας δίνει «Ξουτ», οπότε η συνέχεια είναι δύσκολη.
Ο κ. Τούσκ ανέφερε σε δηλώσεις του, πως ύστερα από τέσσερις μήνες διαπραγμάτευσης δεν υπήρξε ο απαραίτητος συμβιβασμός και απομένουν μόλις έντεκα ημέρες για τη λήξη του προγράμματος.
Εδώ ο Θεός έφτιαξε τον κόσμο σε επτά μέρες, αμφιβάλλει κανείς ότι του Τσίπρα του φτάνουν άνετα έντεκα και πάει και τριήμερο αναψυχής;


«Το παιχνίδι του δειλού πρέπει να τελειώσει, όπως επίσης και το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών γιατί δεν είναι παιχνίδι και δεν υπάρχει χρόνος για κανένα παιχνίδι. Είναι η πραγματικότητα και θα έχει συνέπειες πρώτα απ’ όλα για τον ελληνικό λαό» πρόσθεσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
To chicken game έγινε fried chicken, τόσο… σιγοψήσιμο πέντε μήνες.
«Στόχος της Συνόδου Κορυφής είναι να βεβαιωθούμε ότι ο ένας καταλαβαίνει τις θέσεις του άλλου και τις συνέπειες των πράξεων μας. Να φύγουν οι ψευδαισθήσεις ότι θα υπάρξει μαγική λύση», συμπληρώνει εξηγώντας τους λόγους που την συγκάλεσε.
Προπαγάνδα του Πολωνού. Αν δεν υπήρχαν μαγικές λύσεις κύριε Τουσκ, θα υπήρχε ελληνικό κράτος, διακόσια χρόνια τώρα;
Ωστόσο, σημείωσε ότι η Σύνοδος δεν θα είναι το τελευταίο βήμα αφού δεν θα υπάρξει λεπτομερής τεχνική διαπραγμάτευση καθώς αυτό είναι δουλειά των υπουργών οικονομικών.
Δουλειά των άλλων υπουργών Οικονομικών. Ο δικός μας δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει σηκωθεί από τη στάση οκλαδόν, που παρακολούθησε την ομιλία Τσίπρα τις προάλλες. Οι φήμες ότι ασπάστηκε τον Βουδισμό διαψεύδονται.
«Είμαστε κοντά στο σημείο που η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να διαλέξει μεταξύ αυτού που εγώ πιστεύω ότι είναι μια καλή συμφωνία για την παροχή στήριξης ή να βαδίσει προς την πτώχευση».
Συμφωνία ή ένδεια ή ενδιάμεσες λύσεις: Η«βοήθεια του κοινού», «βοήθα Παναγιά» ή ο τρίτος δρόμος προς τη Φώφη;
«Αναμενόμενες, αχρείαστες και προβλέψιμες» χαρακτηρίζουν τις προειδοποιήσεις των εταίρων κυβερνητικοί κύκλοι, λίγο μετά και το τελεσίγραφο του Ντόναλντ Τουσκ
Μα να μη βρίσκουμε ένα παίκτη σε όλη την Ευρώπη να παίζει απρόβλεπτα, όπως εμείς, να έχει ενδιαφέρον η αναμέτρηση;
«Τα τελεσίγραφα δεν έχουν θέση στη συζήτηση και δεν θα επηρεάσουν την ουσία της συζήτησης που μπαίνει στο τελικό στάδιο με τις αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Κομισιόν, μετά και την επιστροφή του από τη Ρωσία» λένε οι ίδιοι ομόκεντροι κύκλοι. Russia today. Αύριο βλέπουμε.
«Η κυβέρνηση δηλώνει αισιόδοξη για συμφωνία, και προς την κατεύθυνση αυτή εργάζεται» τονίζουν οι ανεξάντλητες κυβερνητικές πηγές.
Φανταστείτε και να μην εργαζόταν τι θα συνέβαινε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου