ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Mια παιδική χαρά κρατά τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια της

Θα έχουμε συμφωνία; Είναι το ερώτημα που κάνουν όλοι οι Έλληνες με αγωνία και με προσμονή για να δουν που θα πάει η ζωή τους.
Πέντε μήνες δραματικοί με αυτό το ερώτημα στα χείλη όλων.

Μέχρι… χθες όπου πλέον το μείζον θέμα για όλη την Ελλάδα είναι ένα: «Θα πάνε για κατούρημα οι αστυνομικοί της Βουλής ή θα τους κόψει το… πιπί τους η Ζωή»;
Είναι πράγματι ένα κολοσσιαίο ερώτημα το οποίο πρέπει να απαντηθεί γιατί όλοι οι πολίτες βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία.
Όπως επίσης μένουν εκστασιασμένοι με τα θέματα που βάζει στο τραπέζι η πρόεδρος της Βουλής σε μια χρονική στιγμή που είτε η χώρα θα χρεοκοπήσει είτε θα φέρει μια εξαιρετικά βαριά και επώδυνη συμφωνία την οποία με κάποιο τρόπο πρέπει να περάσει από τη Βουλή και από το λαό.
Το ένα ερώτημα είναι: Τι θα φορά πλέον η φρουρά στη Βουλή; Θα βάζουν ότι θέλουν οι αστυνομικοί ή θα ράψει γι’ αυτούς μια στολή ο… Βασίλειος Κωστέτσος;
Επίσης, οι κουκλάρες αστυνομικίνες που είναι στις εισόδους του κτιρίου θα είναι ευπρεπώς ντυμένες ή θα έχουν μια αύρα μοντέλου και θα τρέχει ο κόσμος να κάνει χάζι;
Και φυσικά άλλο σπουδαίο θέμα: Ποιος είναι καλύτερος θεσμός; Η Βουλή ή μήπως η ελληνική αστυνομία; Όπως τότε που ήμασταν μικρά παιδάκια και μιλάγαμε για τον… αντρισμό μας.
Όλα αυτά τα κατάφερε η Ζωή μέσα σε λίγες ώρες. Όπως επίσης κατάφερε να κάνει μπάχαλο την κυβέρνηση σε μια στιγμή που δίνεται μια πολύ σκληρή μάχη διαπραγμάτευσης.
Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Βουλή χτενίζεται με απλά λόγια. Και να ήταν το Κοινοβούλιο; Μια γραφική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που της έλαχε να γίνει Πρόεδρος έχει καταφέρει να προκαλέσει εγκεφαλικά σε όλο το πολιτικό σύστημα και όχι μόνο. Πρώτη φορά στα χρονικά αυτής της χώρας ο κορυφαίος μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, θεσμός επιτίθεται σε υπουργό της δικής του κυβέρνησης. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρήκε εύκολο θύμα τον Πανούση που δεν είναι Συριζαίος αλλά δεν τόλμησε να πει κουβέντα για τον υπερυπουργό Βούτση.
Ήταν σεξιστική επίθεση μια χαλαρή αναφορά του Σαμαρά σε κάποια ομιλία αλλά δεν ήταν άκρως σεξιστικό ότι ο Καμμένος ούρλιαζε «στα τέσσερα».
Και βεβαίως η ίδια δεν έχει κανέναν σεβασμό στα παιδιά των 700 ευρώ που δίνουν τη ζωή τους για να έχει η Ζωή την ασφάλειά της.
Όμως όλα αυτά θα μπορούσαν να ανήκουν στη λογική της γραφικότητας που χαρακτηρίζει την κ. Κωνσταντοπούλου, αν το θέμα δεν ήταν μείζον πολιτικό. Και δεν έδειχνε ότι ζούμε ιστορικές στιγμές όπου μια παιδική χαρά κρατά τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια της. Κι ενώ παίζεται το μέλλον της χώρας κάποιοι ασχολούνται με το κατούρημα των αστυνομικών.
Τέτοια κατάντια δεν την περιμέναμε, ακόμη κι αν ξέραμε ότι οι Συριζαίοι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Η Ζωή δεν είναι μόνη της στον θίασο ή στο θέατρο σκιών. Είναι μέρος της παράστασης, της θλιβερής παράστασης που βγάζει γέλιο αλλά θα βγάλει στο τέλος και πολύ κλάμα.


Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου