ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Πέθανε σε ηλικία 33 ετών ο αδερφός του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ



Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Παρασκευής ο Δημήτρης Μόρας, αδερφός του διεθνούς αμυντικού Βαγγέλη Μόρα, νικημένος από τη
λευχαιμία.


Ο Δημήτρης Μόρας διαγνώστηκε με λευχαιμία τον Μάρτιο του 2014 και νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στην Αυστραλία, αλλά εδώ και λίγες μέρες είχε μεταφερθεί στη Λάρισα για να συνεχίσει τη νοσηλεία. Ωστόσο, χθες έχασε τελικά τη ζωή του σε ηλικία 33 ετών.
Ο εκλιπών πήγε για διακοπές στην Αυστραλία τον Μάρτιο του 2014, όταν μετά από μία εντελώς απρόοπτη αδιαθεσία επισκέφθηκε το νοσοκομείο Alfred. Η διάγνωση των γιατρών ήταν καταπέλτης για τον αδερφό του διεθνούς αμυντικού, καθώς μετά τις σχετικές εξετάσεις, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έπασχε από λευχαιμία.
Ο Δημήτρης Μόρας εισήλθε στο νοσοκομείο στις 7 Απριλίου του 2014 και επειδή οι γιατροί που τον παρακολουθούν έκριναν επικίνδυνη έως απαγορευτική για την υγεία του άτυχου νέου οποιαδήποτε μετακίνηση, νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στη χώρα.
Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μόρας τον επισκέφθηκε πέρυσι το καλοκαίρι το νοσοκομείο και προχώρησε σε δωρεά μυελού των οστών για να βοηθήσει στον αδελφό του. Η φωτογραφία είχε αναρτηθεί στο Facebook του διεθνούς αμυντικού στις 30 Ιουλίου του περασμένου έτους.
Η κηδεία του Δημήτρη Μόρα θα γίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στον ναό Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων Λάρισας.
«Κουράγιο» από Ιταλία...
Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Δημήτρη Μόρα ταξίδεψε γρήγορα στην Ιταλία, χώρα στην οποία αγωνίζεται εδώ και χρόνια ο αδελφός του, Βαγγέλης. 
Ο διεθνής αμυντικός δέχθηκε τα συλλυπητήρια από την ομάδα του, τη Βερόνα, η οποία μάλιστα γνωστοποίησε ότι στον επόμενο φιλικό αγώνα της ομάδας οι παίκτες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν από τη σέντρα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. O Βαγγέλης Μόρας φοράει τη φανέλα της Βερόνα από το 2012.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η ανάρτηση της Serie Α στο Twitter. «Βαγγέλη, είμαστε κοντά σου, κουράγιο!», έγραψε στο μήνυμά της η Ιταλική Λίγκα.



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου