ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Θεμιστοκλής Λαζαρίδης:ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ. Θα είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ να εκφράζω ελεύθερα, αυτόβουλα και άφοβα την άποψη μου

Γράφει στο FACEBOOK o Θεμιστοκλής Λαζαρίδης...




Στις 15/6 είχα δηλώσει την πρόθεσή μου να παραιτηθώ από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν άντεχα να βλέπω να δημιουργούνται ομάδες και φράξιες μέσα στο κόμμα. Κάποιοι μιλούσαν στον πληθυντικό εκφράζοντας ομάδες, τάσεις και συνιστώσες εκμηδενίζοντας την βασική αξία της αριστεράς που είναι ο σεβασμός του προσώπου και του ανθρώπου. Πάντα πίστευα ότι όταν το πρόσωπο εντάσσεται σε μία συλλογικότητα, δεν χάνει ή δεν πρέπει να χάνει την ατομική του αξία. Πάντα πίστευα σε ένα ανοιχτό κόμμαστην κοινωνία. Ορισμένοι όμως και ορισμένες από αυτές τις ομάδες πίστευαν και πιστεύουν στο περιχαρακωμένο κόμμα. Ακόμα και σήμερα ζητούν συνέδριο με δικαίωμα συμμετοχής να έχουν μόνο οι αντιπρόσωποι που συμμετείχαν στο ιδρυτικό συνέδριο, 2 χρόνια πριν!
Η ένταξη στην αριστερά είναι συνειδητή πράξη συνασπισμού του ατόμου με άλλα, αλλά όχι πράξη απορρόφησης (αυτό είναι ο φασισμός). Η ένταξη στην αριστερά είναι πράξη αυτοθυσίας και όχι αγώνας για την εξουσία μέσα στο κόμμα. Η ένταξη στην αριστερά είναι πράξη συμμετοχής στον μετασχηματισμό της κοινωνίας και όχι του κόμματος.
Με στεναχωρεί ιδιαίτερα όταν βλέπω, ακούω και διαβάζω κείμενα συντρόφων μου που με οδηγό την πίκρα τους (δικαιολογημένη) έχουν καταφερθεί με μένος εναντίον συντρόφων τους. Αυτή η συμπεριφορά τους αδικεί και μας αδικεί στο σύνολό μας.
Ένα μήνα μετά αναθεωρώ την πρόθεσή μου αυτή. Δεν τους χαρίζω την συμμετοχή μου στο κόμμα. Εάν θέλουν ας με διαγράψουν, αλλά εγώ μόνος μου ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ. Θα είμαι εκεί να εκφράζω ελεύθερα, αυτόβουλα και άφοβα την άποψη μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου