ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Μια τρελή κούρσα καταλήγει στο πεζοδρόμιο και οδεύει προς τους πεζούς [βίντεο]

Έχουμε δει κατά καιρούς πολύ περίεργα σκηνικά στους ελληνικούς δρόμους, αλλά αν σκεφτείτε τι συμβαίνει σε πιο πολυπληθείς χώρες, τότε μάλλον είμαστε από τους τυχερούς.



Μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες λέει το ρητό και στη Ρωσία που είναι υπερπληθυσμιακή, είναι λογικό η καθημερινή αναφορά της τροχαίας να γεμίζει με πάμπολλα περιστατικά. Και είναι ένα προς ένα δείγμα της τρέλας που έχουν οι οδηγοί.

Ο κύριος του βίντεο φερ' ειπείν πρέπει να την είχε δει οδηγός Formula ή να είχε χτυπήσει τίποτα σφηνάκια βότκας πρωινιάτικα και είπε να κολλήσει το πόδι του στο γκάζι. Μόνο που δεν βρισκόταν σε κάποια αντίστοιχη Αττική οδό, αλλά σε μια διασταύρωση μέσα στην πόλη.

Το αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα και πέρασε το κόκκινο φανάρι. Μόνο που εκείνη τη στιγμή περνούσε από την άλλη πλευρά ένα φορτηγό. Για να το αποφύγει ο οδηγός έκανε μια στροφή, αλλά με τέτοια ταχύτητα κατέληξε στο πεζοδρόμιο. Δύο πεζοί τον είδαν γρήγορα να έρχεται προς τα πάνω τους και ευτυχώς ελίχθηκαν και γλίτωσαν από το να γίνουν πίτα.




inrealnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου