ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Αν όλα αυτά συνέβαιναν σε μια κυβέρνηση της Δεξιάς θα είχε καταρρεύσει το σύμπαν;

Τώρα για να καταλάβουμε καλά με τι έχουμε να κάνουμε:
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σφάζει τον Τσίπρα με το... βαμβάκι όπου βρεθεί και
όπου σταθεί. Ότι υπέκυψε στους εκβιαστές, ότι συνέπραξε στο πραξικόπημα, ότι υπέγραψε σκληρό μνημόνιο κι ότι είναι κύριος πρωταγωνιστής της συνταγματικής εκτροπής.
Και στη συνέχεια πάει στο Μαξίμου, τρώνε πίνουμε και βγαίνει και λέει ότι έχουν σχέσεις συντροφικότητας. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό; Όπως τα παντρεμένα ζευγάρια Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο αποχή από το σεξ και Δευτέρα, Τετάρτη Παρασκευή δώστου να καταλάβει με την Κυριακή να είναι ημέρα περισυλλογής;

Από την άλλη η Αριστερή Πλατφόρμα μέχρι ανίκανο και άσχετο έχει χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό και του έχει τρίψει στα μούτρα τα μέτρα δύο φορές. Αλλά βγαίνει ο Λαφαζάνης και λέει ότι στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και είναι η φωνή της Αριστεράς. Ο δε Τσίπρας σα... χάνος κάθεται και τους ακούει και δεν τους στέλνει σε καμιά στέπα ή σε κανένα γκουλάγκ.
Και τι να πει κανείς για τον Βαρουφάκη. Έδωσε κανονικά τον Τσίπρα, τον φίλο του που τον έχει κάνει άνθρωπο, για την υπόθεση με το plan B. Τον εξευτέλισε και συνεχίζει να τον εξευτελίζει. Δεν ψήφισε στα πρώτα δύσκολα μέτρα και χθες ψήφισε ναι σε ένα μέρος του Μνημονίου δικαιολογώντας την κίνησή του ως στήριξη στην κυβέρνηση για να μην πέσει.
Μια κομουνιστική τάση από την άλλη κατηγορεί τον Τσίπρα, τον Παππά και τον Τσακαλώτο ως μνημονιακούς αποστάτες και δεν κουνιέται φύλλο.
Όλο αυτό το σκηνικό υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το κόμμα κυβερνά την Ελλάδα, προφανώς ελλείψει άλλου, αλλά ο κόσμος το αποδέχεται και το στηρίζει.
Στηρίζει την καταστροφή της χώρας, τα νέα μνημόνια, τα νέα προαπαιτούμενα, την τρόικα που έρχεται στην Αθήνα, τους δανειστές που απειλούν και απαιτούν, τη διάλυση του κρατικού μηχανισμού, τους υπουργούς που επί έξι μήνες δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτε.
Αποδέχεται στωικά μια χώρα που διαλύεται μέρα με τη μέρα. Που μετανάστες έχουν κάνει κάμπινγκ στο Πεδίον του Άρεως και την Ομόνοια. Που τα ακριτικά νησιά έχουν γεμίσει από πρόσφυγες.
Που αναρχικοί μπουκάρουν στη Βουλή, φτάνουν μέχρι την πόρτα του Μαξίμου και του Προεδρικού Μεγάρου. Που κάτι απίθανοι τεμπέληδες νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν τον υπουργό γιατί πλάκωσε στα χαστούκια η αστυνομία πέντε μπάχαλους που ήθελαν να κάψουν την Αθήνα.
Αποδέχεται ο ελληνικός λαός τον λαϊκισμό του Καμμένου ο οποίος κατηγορεί όλους τους άλλους και δεν του φωνάζει «κοίτα ποιος μιλάει».
Όλα αυτά τα όμορφα συμβαίνουν με κυβέρνηση την Αριστερά και τα συνεταιράκια της. Και πείτε μας τώρα: Αν όλα αυτά συνέβαιναν σε μια κυβέρνηση της Δεξιάς θα είχε καταρρεύσει το σύμπαν; Θα καιγόταν η Αθήνα; Θα είχαμε κάθε μέρα διαδηλώσεις και Αγανακτισμένους; Θα είχαμε δημοσκοπήσεις που θα διέλυαν το κυβερνών κόμμα;
Τελικά μήπως μας ψεκάζουν με κάτι; Μήπως έχουμε πάθει μαλάκυνση εγκεφάλου;



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου