ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Παρίστανε τον εκατομμυριούχο... και «έχτισε» ολόκληρη καριέρα στο τζετ σετ!



Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία, η ιστορία ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος σκαρφίστηκε ένα τεράστιο ψέμα με

αποκλειστικό στόχο να γίνει διάσημος και αρεστός στην υψηλή κοινωνία της Αγγλίας.


Ο αυτοαποκαλούμενος εκατομμυριούχος που είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι σόου, ισχυρίστηκε ότι είχε κερδίσει το λαχείο, αλλά αποκαλύφθηκε ότι είναι ένας... υπερχρεωμένος άνεργος.
Vladimir Wilson built up a fake personality online and on reality TV, where he claimed he was a millionaire
Ο Vladimir Wilson δημιούργησε μια φανταστική ζωή, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δημοσίευε φωτογραφίες του υποτιθέμενου χλιδάτου τρόπου ζωής του, με σαμπάνιες, ιδιωτικά τζετ, ρολόγια πολυτελείας και ακριβά αυτοκίνητα.

Ο 27χρονος ισχυρίστηκε ότι κέρδισε 5,6 εκατ. λίρες στο λαχείο κατά τη διάρκεια εμφάνισης του σε εκπομπή του MTV και επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει σε εκπομπή του Channel 5 με τις πιο διάσημες οικογένειες της Βρετανίας.

But it emerged today that he is in fact an in-debt, out-of-work financial services salesman whose claims he won the lottery aged 19 are false
Αλλά σήμερα προέκυψε ότι ο Wilson είναι στην πραγματικότητα ένας άνεργος πρώην πωλητής χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που ζει στο ανατολικό Λονδίνο και ότι «έπλασε» αυτή την ιστορία με το λαχείο για να μπορεί να συναναστρέφεται με πλούσιους και διάσημους.
But it emerged today that he is in fact an in-debt, out-of-work financial services salesman whose claims he won the lottery aged 19 are false
Ο Wilson όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Judge Geordie νωρίτερα φέτος, είχε παρουσιάσει στην παρουσιάστρια Vicky Pattison, τα επώνυμα ρούχα του και το πολυτελές του σπίτι!

Ισχυρίστηκε ότι είχε κερδίσει το λαχείο όταν ήταν 19 ετών, προσθέτοντας: «Εγώ ήμουν ο νεότερος νικητής τζακ ποτ στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τότε. Κέρδισα περίπου 5,6 εκατ. λίρες».

Ο απατεώνας-εκατομμυριούχος ισχυρίστηκε επίσης ότι ήταν ένας άνθρωπος «εξαρτημένος από το σεξ» και ότι είχε ξοδέψει 250.000 λίρες σε πόρνες.

Στην ίδια εκπομπή υποστήριξε ότι το ριάλιτι σόου, του θεράπευσε τα ερωτικά του προβλήματα και ότι ήταν φίλοι με την ποπ σταρ Ariana Grande.

He posted this picture of his watch collection as part of series of photos showing his apparent extravangance
Ο Wilson δημοσίευσε επίσης μια σειρά από φωτογραφίες στο Twitter και στο Instagram που εμφανιζόταν να καυχιέται για τον πλούτο του.
He posted this tweet implying he was preparing to buy a £50,000 Audomars Piguet watch
Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία από μια Aston Martin, στην οποία σχολίαζε: «Νομίζω ότι έχω βρει την επόμενη βόλτα μου».
Wilson used his Twitter and Instagram accounts to build up an image of the champagne lifestyle he was living

Τελικά ο Wilson δήλωσε στην εφημερίδα «Sun» ότι εμπνεύστηκε το ψέμα ότι είχε κερδίσει το λαχείο, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή Girlfriends πριν από τρία χρόνια.

Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα: «Ήθελα να μπω στο Big Brother».

Τα όνειρά του φάνηκαν προς στιγμήν να γίνονται πραγματικότητα, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή Judge Geordie και επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στο σόου Britain's Flashiest Families
.


But he claimed today the image he put out is actually fake and he is in fact living in a shared flat and is in debt
Η πραγματικότητα είναι πλέον ζοφερή για τον Wilson, ο οποίος απορρίφθηκε από την εκπομπή και φέρεται να αντιμετωπίζει οφειλές ύψους 20.000 λιρών.dailymail.co.uk, newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου