ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Αστρονομικό ποσό θα πληρώσουν οι Αυστραλοί φαν της Madonna



Είναι η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα της ποπ.
Έτσι είναι φυσικό ότι η Madonna θα κάνει τους φανατικούς
οπαδούς της να πληρώσουν σε... χρυσάφι για να την δουν ζωντανά σε συναυλία.

Η 56χρονη θα κάνει περιοδεία, το Rebel Heart tour, ξεκινώντας τον Μάρτιο του 2016 από την Αυστραλία, την πρώτη φορά που θα την επισκεφθεί μετά από 20 χρόνια.
Pricy: Madonna is charging as much as $3,000 to see her perform in Australia as part of her Rebel Heart tour


Οι σκληροπυρηνικοί φαν της λοιπόν θα πρέπει να δώσουν 3.058 δολ. για να δουν την απόλυτη σταρ της ποπ να τραγουδάει και να χορεύει!
Με το ποσό αυτό θα αγοράσουν το πακέτο για το «Runway V.I.P. Party» που θα περιλαμβάνει μια θέση σε μία από τις τέσσερις πρώτες σειρές, μια πρόσκληση για το pre-show πάρτι μιάμισης ώρας, ένα δώρο από την περιοδεία της Μαντόνα και ένα πρόγραμμα περιηγήσεων.
Worth it? The $3,058 'Runway V.I.P. Party' package includes a Platinum reserved seat in one of four rows, a one-and-a-half-hour pre-show party, a Madonna tour gift, a tour programme and some party hosts 
Για να δείξει την φιλοξενία της, η Madonna θα παίξει ακόμα και μουσική ως DJ για να διασκεδάσει το κοινό πριν από το show της, όπου θα υπάρχει επίσης φαγητό, ποικιλία από μπίρες, κρασιά και αναψυκτικά.
Βέβαια, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το αν τα 3.000 δολάρια για λίγες ώρες διασκέδασης θα δώσουν την ευκαιρία στους φανς να γνωρίσουν και να συναναστραφούν με την Madonna.
Η περιοδεία θα ξεκινήσει από τη Μελβούρνη το Σάββατο 12 Μαρτίου και θα συνεχιστεί με δεύτερη παράσταση το επόμενο βράδυ.
Από εκεί θα ταξιδέψει βόρεια προς το Σίδνεϊ για άλλες δύο παραστάσεις για να κλείσει στο Brisbane στις 27 Μαρτίου.
Η τελευταία φορά που η Madge, όπως την αποκαλούν χαρακτηριστικά οι Αυστραλοί, περιόδευσε στην Αυστραλία ήταν το 1993 για το Girlie Show: Live Down Under tour.
Twenty-three-years-ago: The last time Madge, as she's affectionately known, toured in Australia was in 1993 for her Girlie Show: Live Down Under tour
Η «μητέρα» των τελευταίων τεσσάρων περιοδειών, απέφερε συνολικά περισσότερα από 386 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας και η τωρινή αναμένεται να την ανταγωνιστεί, με την Madonna ήδη να έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε 38 πόλεις σε όλη την υδρόγειο.
Back at it: Just days ago, she released the video for her latest tune, B**** I'm Madonna
http://www.kaltblut-magazine.com/wp-content/uploads/2015/03/madonnas-35-city-rebel-heart-tou.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου