Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Τίτλοι τέλους έπειτα απο 8 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής showbiz




Τίτλοι τέλους μπαίνουν στο γάμο της Ελληνίδας celebrity με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι σκέφτεται να πάρει διαζύγιο έπειτα από 8 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά.



“Είμαστε σε μία φάση που προσπαθούμε να δούμε αν έχουμε κάποιο κοινό σημείο για να καταφέρουμε να μείνουμε μαζί, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως είμαστε και οι δύο πάρα πολύ ανεξάρτητοι άνθρωποι και, για να μπορέσει να συμβεί αυτό, πρέπει να σέβεται ο ένας την ελευθερία του άλλου”, δήλωσε Μαριλένα Παναγιωτοπούλου σχετικά με τα προβλήματα στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Κοροξενίδη, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly.




Το τελευταίο διάστημα ζουν σε διαφορετικά σπίτια και η Μαριλένα εξηγεί: “Εκ των πραγμάτων, γιατί ο Κωνσταντίνος είναι στη Μύκονο λόγω της δουλειάς του στο “4711” κι εγώ στηνν Αθήνα εξαιτίας των παιδιών και των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Το χειμώνα μέναμε μαζί. Θα δούμε τι θα γίνει από τον Σεπτέμβριο.”



tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου