ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Aπλά υπογράφουν στα τέσσερα...

«Η κυβερνητική επιχείρηση ξεπουλήματος των αεροδρομίων της χώρας, οδηγεί σε ένα εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα.
Οδηγεί στην εκποίηση όσο-όσο των κερδοφόρων 15 και στο κλείσιμο των υπολοίπων 24 από τα 39 αεροδρόμια που έχουν ενταχθεί στο ΤΑΙΠΕΔ! Αν δεν ανατραπεί η μνημονιακή συγκυβέρνηση τα περισσότερα περιφερειακά αεροδρόμια κινδυνεύουν να κλείσουν.


Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις να αποτραπεί αυτό το εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα της κυβέρνησης και της τρόικας. Να μην καταδικαστούν ολόκληρες περιοχές της χώρας σε «έρημες» περιοχές, οδηγούμενες σε οικονομικό, πολιτισμικό και δημογραφικό μαρασμό. Τα περιφερειακά αεροδρόμια πρέπει να παραμείνουν ανοικτά, και θα παραμείνουν. Για λόγους αμυντικής θωράκισης της χώρας, για λόγους οικονομικούς και δημογραφικούς, για λόγους Περιφερειακής ανάπτυξης αλλά και για κοινωνικούς λόγους. Ο «τεμαχισμός της» χώρας, ο γεωπολιτικός και γεωγραφικός ακρωτηριασμός, θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες, και δεν πρέπει να επιτραπεί!»

Ποιος τα έλεγε όλα αυτά; Μα ο ΣΥΡΙΖΑ το 2013 τότε που εξαπέλυε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου για την απόφασή της να πουλήσει τα περιφερειακά αεροδρόμια. Τα οποία μάλιστα είναι σε άθλια κατάσταση και δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν ούτε τους Έλληνες, ούτε τους ξένους. Αν δεν γίνουν επενδύσεις απλά θα είναι τριτοκοσμικά.

Ο διαγωνισμός που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση είχε φέρει ένα τίμημα που κανείς δεν περίμενε. Πάνω από 1,2 δισ. ευρώ δεν είναι και λίγα και σίγουρα δεν είναι ξεπούλημα. Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ούρλιαζε για την ιδιωτικοποίηση, στις 13 Αυγούστου ο Τσίπρας και η παρέα του έβαλαν την υπογραφή τους στην πώληση των αεροδρομίων στους Γερμανούς τους οποίους συνεχίζουν να βρίζουν.

Να θυμίσουμε επίσης τον Γ. Σταθάκη που ήταν αρνητικός στο deal και τώρα πρώτος – πρώτος και καμαρωτός επικυρώνει τη συμφωνία;

Η υπόθεση αυτή είναι μόνο ένα δείγμα του ψέματος με το οποίο φλόμωσαν τον ελληνικό λαό οι Συριζαίοι. Τότε που είχαν στήσει στη γωνία την κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και έβγαζαν τον κόσμο στους δρόμους μιλώντας για ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας. Τώρα τι λένε όλοι αυτοί; Τι λέει ο Τσίπρας; Δε λέει τίποτε, απλά υπογράφει στα τέσσερα. Μια συγγνώμη θα ζητήσει;



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου