ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Χαμένο στη μετάφραση... το πρώτο διαδικτυακό μήνυμα της ΝΔ

«Μας πήγαν πίσω, τώρα πάμε μπροστά» είναι το μήνυμα της πρώτης διαδικτυακής καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας.
Το ακριβές μήνυμα του πρώτου διαδικτυακού σποτ είναι το εξής:


«Το τι συνέβη τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, είναι γνωστό, το βιώνουν όλοι. Δεν χρειάζεται κανένας να το υπενθυμίζει. Η Νέα Δημοκρατία δε θα διεκδικήσει το ρόλο εκείνου που αναζητά με άγχος τη δικαίωση.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη που θα διατυπώσει ένα βιώσιμο σχέδιο για την επόμενη ημέρα της χώρας. Η υπεύθυνη δύναμη που θα ξαναχτίσει όσα γκρεμίστηκαν και θα εγγυηθεί την οριστική ρήξη με το παλιό και τη μετάβαση στη νέα εποχή».
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί... τεχνοκρατικό και μακριά από τα... «γαλλικά» του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Άλλωστε το σκληρό ροκ το χρησιμοποιεί στις συνεντεύξεις και γι' αυτό ξαναβγήκε και είπε ότι ο Τσίπρας προκήρυξε εκλογές για να την... κοπανήσει. Είπε επίσης ότι θέλει νίκη της ΝΔ με μία ψήφο. Καλά όλα αυτά, όμως, το πρώτο διαδικτυακό μήνυμα τι ακριβώς λέει; Σε ποιους απευθύνεται; Θέλει να συσπειρώσει τους Νεοδημοκράτες και να τραβήξει και ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ;
Που είναι π.χ. το έργο της προηγούμενης κυβέρνησης; Λες και ξαφνικά έρχεται ένα νέο κόμμα, η ΝΔ και υπόσχεται ότι θα έρθει σε ρήξη με το παλιό. Μα ο κόσμος έχει ταυτίσει το παλιό με τη ΝΔ πώς τώρα υπόσχονται το καινούργιο; Αντί να πουν ότι ο Τσίπρας κατέστρεψε ό,τι κτίστηκε με κόπο επί 2,5 χρόνια επιλέγουν... δημιουργική ασάφεια; Πρώτο δείγμα αρνητικόν για τους επικοινωνιολόγους που φαίνεται ότι είναι εκτός κοινωνίας και δεν καταλαβαίνουν τι λέει ο κόσμος.
H πλάκα είναι ότι δεν έχουν ούτε έμπνευση. Χρησιμοποιούν συνθήματα που χρησιμοποίησε και ο Κ. Καραμανλής.
Το σύνθημα “Τώρα πάμε μπροστά”, παραπέμπει στο “Μαζί πάμε την Ελλάδα μπροστά”, που είχε χρησιμοποιήσει ο Κώστας Καραμανλής στις εκλογές του 2007, όπως φαίνεται και από τη σχετική αφίσα.
Το σύνθημα “Ξεκινάμε”, παραπέμπει ευθέως στο “Νέο ξεκίνημα”, που είχε χρησιμοποιήσει ο Κώστας Καραμανλής στις εκλογές του 2000.
Άντε παιδιά. Να επιστρέψετε στη Ρηγίλλης, να κάνει ο Βαγγέλας την συγκέντρωση έξω από το ιστορικό κτίριο, να ανεμίζουν οι σημαίες με τον πυρσό, να βγει στο μπαλκόνι ο Μεϊμαράκης, ο Βουλγαράκης και η Ντόρα και... βουρ προς τη νίκη.
Τι να πει κανείς. Αναπαλαίωση...



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου