ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα...

Θα δούμε αντιπαράθεση επιπέδου τις επόμενες ημέρες. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αφού ψήφισαν μαζί το τρίτο μνημόνιο (και καλά έκαναν), αφού δεν έχουν διαφορές
στο τι πρέπει να γίνει στην οικονομία, γιατί λέτε ότι τσακώνονται; Για τα προεκλογικά συνθήματα. «Μόνο μπροστά» είπε ο Τσίπρας και το σύνθημα είναι το κεντρικό του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία προς τις κάλπες.


Μόνο που δύο μέρες πριν η ΝΔ είχε βγάλει σποτάκι που χρησιμοποιούσε το σύνθημα «τώρα πάμε μπροστά». Λογική η αντίδραση της Συγγρού που κατηγορεί την Κουμουνδούρου ότι την αντιγράφει:
«Φράση που ήδη χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στην ομιλία του στην Χαλκίδα, αλλά και που ήδη υπήρχε στα πρώτα διαδικτυακά μηνύματα της Νέας Δημοκρατίας. Το επόμενο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι μάλλον να αντιγράψει και το πρόγραμμα του κ. Λαφαζάνη» καταλήγει η ανακοίνωση.
Με λίγα λόγια, «δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα, γιατί… δεν είχαν για κάτι άλλο να τσακωθούν».
Παρόμοιο σύνθημα είχε χρησιμοποιήσει πριν καμιά δεκαετία και ο Καραμανλής «Μαζί πάμε την Ελλάδα μπροστά”, που είχε πει. Και σιγά δηλαδή την πρωτοτυπία. Σιγά την φαντασία στην εξουσία. Δύο κόμματα που αναγκάστηκαν να στηρίξουν ένα σκληρό πρόγραμμα προσπαθούν να πείσουν ποιος θα πάει πιο μπροστά τη χώρα. Και τι το σημαντικό έχει ένα σύνθημα που λέει «πάμε μπροστά»; Αφού είναι λογικό οι πολιτικοί μιας χώρας να θέλουν να πάνε μπροστά.
Τι θα ήταν δηλαδή λογικό; Να πούνε ότι θα πάνε πίσω;
Προφανώς και τα δύο κόμματα εξουσίας είτε πάσχουν από επικοινωνία είτε ταυτίζονται τόσο πολύ που προετοιμάζουν το έδαφος για τον «μεγάλο συνασπισμό». Όμως, ο κόσμος έχει άλλα σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί, κι όχι ποιος θα είναι ο εμπνευστής του καλύτερου συνθήματος. Ας ασχοληθούν με τα νησιά που βουλιάζουν από μετανάστες. Ας ρίξουν κανένα σύνθημα για την υγεία και την παιδεία που καταρρέει. Ας αποφασίσουν και οι δύο να καταθέσουν προτάσεις για το πώς θα έρθει καμιά επένδυση στην Ελλάδα και θα ανοίξει καμιά θέση εργασίας. Κι ας αφήσουν τους τσακωμούς για έτσι κι αλλιώς ανόητα και παιδικά συνθήματα.





Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου