ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Πρώτη φορά αριστερά, τίμια και ηθικά

Ο χαμαιλεοντισμός των μεγαλοεκδοτών όπως είναι γνωστό, δεν έχει όρια.
Εκεί που βρίζουν έναν πολιτικό ή αποθεώνουν έναν άλλο, τσουπ, αλλαγή στροφής και ο καλός γίνεται ρεμάλι της κοινωνίας ενώ ο κακός γίνεται αίφνης ο σωτήρας της χώρας.

Μέχρι τον Ιανουάριο παραδοσιακά εκδοτικά συγκροτήματα αλλά και νεόκοποι των ηλεκτρονικών media, αποθέωναν τον Τσίπρα και έβριζαν τον Σαμαρά τον οποίο μέχρι πριν λίγους μήνες τον έλεγαν σωτήρα γιατί έσωσε τη χώρα από τη χρεοκοπία.

Ο δε Βαρουφάκης τι οικονομολόγος παγκοσμίου κλάσης είχε μετατραπεί, τι εναλλακτικός που τρομάζουν οι Ευρωπαίοι γιατί ξέρει καλά οικονομικά.

Θα θυμάστε π.χ. το πρωτοσέλιδο του Βήματος που μιλούσε για την ιστορική ευκαιρία της Αριστεράς λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές.

Λίγους μήνες αργότερα ο Τσίπρας είχε γίνει ο αποσυνάγωγος της Ευρώπης και ο Βαρουφάκης καραγκιόζης περιωπής.

Μέχρι να φύγει ο κλόουν οικονομολόγος και να κάνει τη στροφή προς το ρεαλισμό ο Τσίπρας, τα πάντα ήταν για ορισμένα ΜΜΕ άσχημα για την κυβέρνηση. Μετά τις 12 Ιουλίου ξανά ο Αλέξης άρχισε να γίνεται μέγας ηγέτης. 

Για παράδειγμα το Βήμα στο κεντρικό του άρθρο έγραφε προχθές: «Βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας συνασπισμός κομμάτων και κινήσεων με διαφορετικές ιδέες αλλά έναν κοινό παρονομαστή: την απειρία. Ευτυχώς, όπως σαφώς πλέον διαφαίνεται, η πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται εγκαίρως την πραγματικότητα και αποφασίζει την ουσιαστική αναδιάταξη του κόμματος μέσα στην ελληνική πραγματικότητα. Γεννάται έτσι η ελπίδα η έλευση της Αριστεράς στην εξουσία να σημάνει τον εκσυγχρονισμό του κράτους που επεχείρησαν αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης.
Την ώρα που οι ιδέες του κ. Λαφαζάνη δύουν, μοιάζει να ανατέλλει το άστρο του Αλέξη Τσίπρα».

Δηλαδή ο Τσίπρας κατά το Βήμα είναι αυτός που θα κάνει ότι δεν έκανε π.χ. ο Καραμανλής. Θα εκσυγχρονιστεί το κράτος από την… πρώτη φορά αριστερά. Αίφνης ο Αλέξης έγινε το αστέρι της πολιτικής και αναρωτιέται κανείς αν υπήρξε διευθέτηση κανενός… δανείου ή καμιά καλή συμφωνία κάτω από το τραπέζι.
Την ίδια ώρα το συγκρότημα Χατζηνικολάου - Κουρή γλείφει πατόκορφα τον Τσίπρα, το Πρώτο Θέμα τσακίζει τους γύρω - γύρω αλλά ο Αλέξης έχει πάρει τη στόφα του μεγάλου ηγέτη, ενώ το συγκρότημα Μπόμπολα ανησυχεί για τα δάνεια στις εφημερίδες και το Mega και κάνει αντιπολίτευση… με το γάντι. Για να μην πούμε για μεγάλα ιντερνετικά ειδησεογραφικά μαγκαζίνο που ξαφνικά άρχισαν να ανακαλύπτουν τον μέγιστο Αλέξη λες και είναι ο… Αλέξανδρος που τον ψάχνουν στην Αμφίπολη αλλά αυτός είναι αλλού.

Αίφνης λοιπόν ο Τσίπρας εμφανίζεται να είναι το μέλλον της χώρας λες και όλοι εμείς δε βλέπουμε καλά. Δεν είναι αυτός που κατέστρεψε τη χώρα. Δεν είναι αυτός που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, τη μια εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης μετά την άλλη εκτός τόπου.

Και δεν είναι αυτός που… πρώτη φορά αριστερά οδηγεί τον τόπο στο πιο σκληρό μνημόνιο που υπήρξε ποτέ. Τώρα… ανατέλλει το άστρο του Αλέξη και όλοι οι άλλοι… τουμπεκί.

Θα δούμε κι άλλα τέτοια μέχρι τις εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τον Τσίπρα ως ισχυρό χαρτί, τα media έχουν χρέη, επομένως, πρέπει να στηρίξουν τον Αλέξη για να σαρώσει και η "Αριστερά". Και όλοι μαζί θα βγουν να γιορτάσουν ευτυχισμένοι τη μεγάλη νίκη. Οι μεν που θα έχουν διευθετήσει δάνεια και δουλειές και οι δε που εξασφάλισαν πολιτικό χρόνο και φυσικά… ασυλία.

Όχι για να μη νομίζουν κάποιοι ότι ο Παππάς θέλει να ελέγξει τα μέσα ενημέρωσης. Δε χρειάζεται, το έχει κάνει δια της πλαγίας και του παρασκηνίου.
Πρώτη φορά αριστερά, τίμια και ηθικά. Και η διαπλοκή να ζει και να βασιλεύει...



Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου