ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Πανέμορφη Κολομβιανή παίκτρια ποδοσφαίρου αντιμέτωπη με τη θανατική καταδίκη στην Κίνα! (Εικόνες)



Η Κολομβιανή Χουλιάνα Λόπες συνελήφθη στην Κίνα με την κατηγορία της
διακίνησης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει την ποινή του θανάτου.



Όλα συνέβησαν στο αεροδρόμιο του Μπαϊγιούν όταν η ασφάλεια έκανε έλεγχο στο λαπτοπ της Λόπες, η οποία είναι μέλος της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του Μεδεγίν, ενώ εκπροσώπησε και την πατρίδα της φέτος στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Κόσμος.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του φορητού υπολογιστή της, συνελήφθη αμέσως, της απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες, ενώ ενημερώθηκε και για τις ποινές που μπορεί να της επιβληθούν, καθώς στην Κίνα η διακίνηση ναρκωτικών τιμωρείται είτε με βασανιστήρια είτε με θανατική καταδίκη!

Οι αρχές της Κολομβίας ενημερώθηκαν για το θέμα και έχουν αρχίσει τις προσπάθειες να επιλύσουν το θέμα πριν οδηγηθεί στα άκρα!

Η Λόπες είναι πολύ γνωστή στην πατρίδα της τόσο για τις επιδόσεις της στο ποδόσφαιρο όσο και για την εξωτερική εμφάνισή της.

Η νεαρή κοπέλα παραμένει υπό κράτηση, ενώ η υπερασπιστική γραμμή της θα είναι ότι δεν γνώριζε για τα ναρκωτικά. Όπως, μάλιστα, ενημέρωσε ο πρόξενος της Κολομβίας στην Κϊνα μπορεί να περάσουν μήνες μέχρι να μπορέσει η Λόπες ακόμα και να μιλήσει στο τηλέφωνο με τους δικούς της ανθρώπους.




Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη και ένας άλλο άτομο, με καταγωγή από την Κολομβία, και ενδεχομένως να πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της αθλήτριας.


sdna.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου