ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΕΚ: Μονόδρομος η νίκη






Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Βέροια, προκειμένου να μη χάσει επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας
(19:30). Οι "κιτρινόμαυροι" προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Τραϊανός Δέλλας θέλει από τους παίκτες του να επιστρέψουν στις νίκες, έτσι ώστε να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.


Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στο 4-2-3-1, το οποίο είχε αλλάξει σε 4-3-3 στο ματς της Τούμπας. Σύμφωνα με τα όσα έχει δοκιμάσει ο προπονητής της Ένωσης, οι "κιτρινόμαυροι" θα παραταχθούν με τον Μπαρόχα στην εστία και τους Κολοβέτσιο και Τζανετόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Οι Ντίντακ και Γκάλο θα είναι οι δυο μπακ, με τους Γιόχανσον και Ανάκογλου αναμένεται να είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τους Μάνταλο, Μπουονανότε και Βάργκας να αποτελούν τη μεσοεπιθετική τριπλέτα. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αραβίδης.

Στο πλευρό της Ένωσης θα βρεθούν περίπου χίλιοι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Τραϊανού Δέλλα, ώστε να φτάσουν στη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου