ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Τζούλια Ρόμπερτς χωρίς μακιγιάζ: Η τελειότητα είναι η ασθένεια του έθνους

i-teleiotita-einai-i-astheneia-tou-ethnous-mas.w_l



H Tζούλια Ρόμπερτς καλεί τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι. Γιατί η ψυχή είναι που μετράει και όχι η εξωτερική εμφάνιση.


H διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζούλια Ρόμπερτς, αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές και πετυχημένες γυναίκες στον πλανήτη. Εχει κάνει μια αξιοθαύμαστη καριέρα και έχει μια υπέροχη οικογένεια.

Τώρα έφτασε η ώρα να δώσει το δικό της μήνυμα για το θέμα τωνπροτύπων ομορφιάς και το βάρος που υφίσταται κάθε γυναίκα για να ανταποκριθεί σε αυτά προκειμένου να νιώσει αποδεκτή από την κοινωνία.

Η 47χρονη σταρ ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ μαζί με ένα κείμενο με το οποίο καλεί τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους όπως ακριβώς είναι. Γιατί η ψυχή είναι που μετράει και όχι η εξωτερική εμφάνιση.

Δείτε τι έγραψε

Η τελειότητα είναι η ασθένεια του έθνους. Καλύπτουμε τα πρόσωπά μας με τόνους make-up. Κάνουμε botox και λιμοκτονούμε για να έχουμε τέλειες αναλογίες. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάτι, αλλά δεν μπορούμε να διορθώσουμε κάτι που δεν βλέπουμε. Είναι η ψυχή μας που χρειάζεται χειρουργική επέμβαση. Είναι καιρός να πάρουμε θέση.


Πώς περιμένεις από κάποιον άλλο να σ 'αγαπήσει, αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου; Θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένη με τον εαυτό σου. Δεν έχει σημασία πώς είσαι εμφανισιακά, γιατί είναι το εσωτερικό που μετράει.

Σήμερα, θέλω να ανεβάσω μια φωτογραφία μου χωρίς μακιγιάζ. Ξέρω ότι έχω ρυτίδες στο δέρμα μου, αλλά σήμερα θέλω να δείτε πέρα από αυτό. Θέλω να αγκαλιάσετε τον πραγματικό μου εαυτό και θέλω να αγκαλιάσετε αυτό που είστε, όπως ακριβώς είστε, και να αγαπήσετε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είναι.



 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου