ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Σιγά, η Νέα Δημοκρατία κοιμάται



Ένα παράξενο πολιτικο-μετεωρολογικό φαινόμενο λαμβάνει χώρα από χθες στη Λεωφόρο Συγγρού.
Ενώ δηλαδή σε όλη την Ελλάδα «βρέχει», ρίχνει «καταιγίδες» και «πνίγονται» άνθρωποι, στο «γαλάζιο» στρατηγείο έχει... λιακάδα. Λες και δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει θύελλα στη χώρα. Ένας τυφώνας ονόματι «Αλέξης» τους έχει πάρει και τους σήκωσε αλλά στη ΝΔ... πέρα βρέχει. Ούτε καν την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος δεν μπορούν να κάνουν. Ούτε να βάλουν σε μια τάξη τις σκέψεις τους, να δουν τι φταίει, ποιοι και πώς μπορεί να διορθωθεί το χάλι.


Ο Μεϊμαράκης δια των κύκλων του λέει ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους, όπερ σημαίνει... από το 2016 το συνέδριο και η εκλογή νέου προέδρου, για την οποία δεν θα είχε αντίρρηση να συμμετάσχει. Αν και διάφοροι διαρρέουν ότι οι διαδικασίες θα γίνουν μέσα στους επόμενους μήνες. Επίσης υπάρχουν και οι διαρροές κατά του Σαμαρά ή κατά εκείνων που τολμούν να πουν ότι την περίοδο 2012 – 2014 η Ελλάδα σώθηκε χάρη στην κυβέρνηση της ΝΔ. Κάποιοι στη Συγγρού λένε ότι μέχρι και νέο κόμμα ετοιμάζονται να φτιάξουν ορισμένοι, τα διαρρέουν στα πρόθυμα media της πλάκας και γίνεται ντόρος που ασφαλώς κάνει πολύ κακό.
Αντί όλα τα θέματα να λυθούν καθαρά και ξάστερα, κάποιοι παίζουν παιχνιδάκια πίσω από τις κουρτίνες που «μυρίζουν» εποχές που η ΝΔ ήταν υποχείριο των οικογενειών που την ταλαιπωρούν από τη δεκαετία του '80 και μετά.
Φυσικά δεν ακούσαμε ούτε μια λέξη που να υποδηλώνει αυτοκριτική. Να πει κάποιος «βρε αδερφέ κάναμε λάθος στην τακτική. Ήταν βλακώδης η προεκλογική εκστρατεία, ανόητη η προσέγγιση των πολιτών, χαζοχαρούμενη και φλώρικη η προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασίες πάση θυσία». Κάποιος να αρθρώσει μια σωστή λέξη για να καταλάβει και ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας ότι η ηγεσία του έχει ξυπνήσει από το χαστούκι και δεν κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Μπα, πουθενά φιλότιμο, όλοι κρύβονται στα γραφεία τους και περιμένουν να περάσει ο καιρός, να ξεχαστεί ο κόσμος, να σκοντάψει ο Αλέξης, να διαλυθεί από το μνημόνιο η Ελλάδα να έρθουν οι σωτήρες.
Καμιά νέα στρατηγική βρε παιδιά, καμιά παραγωγή σκέψης, πολιτικής, επικοινωνιακής στρατηγικής; Μπα. Όσο κι αν βρέχει (μυαλά) αυτοί κρατάνε ομπρέλες. Μα καλά που έχει χαθεί ο γραμματέας του κόμματος κ. Παπαμιμίκος. Άραγε πανηγυρίζει για την οργανωτική... ετοιμότητα του κόμματος; Αμ ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού Βαρβιτσιώτης να έχει πάει βόλτα στο... νησί; Γιατί από πολιτικό σχεδιασμό η ΝΔ πάσχει. Τους πήρε ο Αλέξης τα σώβρακα και ο Καμμένος ό,τι απέμεινε κι αυτοί ψάχνονται.
Δεν θα μιλήσουμε για τους διάφορους δελφίνους, δελφινάκια ή... δεινοσαυρίνες που παίζουν προσωπικά παιχνίδια και στήνουν μηχανισμούς περιμένοντας το συνέδριο. Θάβοντας τους αντιπάλους και στρώνοντας το χαλί στα πρόθυμα μέσα για να κάνουν την εμφάνισή τους σαν τον Χριστό την Κυριακή των Βαίων.
Αλλά δεν μπορεί. Με τόσες ομοβροντίες θα ξυπνήσει και η Συγγρού, εκτός κι αν ο Τσίπρας έδωσε εντολή λέγοντας «Σιγά, η Νέα Δημοκρατία κοιμάται, μην την ξυπνήσουμε». Όταν όμως, αύριο θα βλέπουν ξανά τον ακομβίωτο στρατηγό Πάνο να ορκίζεται ξανά μη θυμώσουν. Αυτοί τον ξανάβαλαν στο Προεδρικό Μέγαρο. Κι όταν θα καταλάβουν ότι ο Τσίπρας, ο άθεος πρόεδρος του 15μελούς τους έχει ξετινάξει και είναι αυτός που σηκώνει τη σημαία της Ελλάδας αντί για το κόμμα που υπηρέτησε κάτω από τη σκιά της γαλανόλευκης επί δεκαετίες, ίσως να είναι αργά. Το τρένο θα έχει φύγει από τον σταθμό, η Χρυσή Αυγή θα τους έχει πάρει κι άλλους ψηφοφόρους και ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει πάρτι στο κέντρο.
Επιτέλους, σύντροφοι της ΝΔ. Ξυπνήστε, αυτομαστιγωθείτε, πάρτε αποφάσεις, βγείτε στο λαό, δώστε νέα προοπτική. Γιατί αλλιώς σας πήρε ο τυφώνας και σας σήκωσε.


Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου