ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσκόπηση GPO: "Μάχη"-θρίλερ για την 1η θέση -Μπροστά η ΝΔ...




Οριακό προβάδισμα, της τάξης του 0,3%, καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με
την πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση της GPO για το κεντρικό δελτίο του MEGA, για τη νέα προεκλογική περίοδο.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 25% και η ΝΔ ποσοστό 25,3%. Mάχη για την τρίτη θέση δίνουν η Χρυσή Αυγή με 5,5%, το ΠΑΣΟΚ με 5,3% και το ΚΚΕ με 5,1%, ενώ το Ποτάμι είναι στο 4,6% και η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο 4%. Αγώνα για να μπουν στη Βουλή φαίνεται να δίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που συγκεντρώνουν 3%, ενώ την είσοδό της στη Βουλή φαίνεται να εξασφαλίζει η Ένωση Κεντρώων, αφού λαμβάνει ποσοστό 3,2%.



Ανατροπή σκηνικού καταγράφεται σε ό,τι αφορά τη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, αφού τις περισσότερες θετικές γνώμες συγκεντρώνει ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης με 44,3% έναντι 41,9% για τον Αλέξη Τσίπρα.

Την ίδια ώρα, πάντως, οι πολίτες δηλώνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί από τη θέση του πρωθυπουργού να διαχειριστεί καλύτερα τη συμφωνία-μνημόνιο σε σχέση με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη (28,8% έναντι 27,1%)

Σύμφωνα με την έρευνα, μη αναγκαία κρίνει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών (ποσοστό 66,7%).

6 στους 10 Έλληνες θέλουν από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου να προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας, με περίπου 4 στους 10 να τάσσονται υπέρ του σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι με εξαίρεση τον ΣΥΡΙΖΑ, οι ψηφοφόροι του οποίου τάσσονται σε ποσοστό 50,6% υπέρ αυτοδύναμης κυβέρνησης, σε όλα τα κόμματα κυριαρχεί η απάντηση "κυβέρνηση συνεργασίας".

Περισσότερα εδώ

1 σχόλιο: