Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Εκτελέστηκε η πρώτη γυναίκα στην Τζόρτζια από το 1945





Εκτελέστηκε στη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών σήμερα μια καταδικασμένη σε θάνατο γυναίκα
παρά τις συνεχείς εφέσεις που υπέβαλαν οι δικηγόροι της αλλά και την ύστατη έκκληση για απονομή χάριτος που είχε κάνει ο πάπας Φραγκίσκος στην ομιλία του στο αμερικανικό Κογκρέσο, ο οποίος είχε ταχθεί σθεναρά κατά της θανατικής ποινής.

Η 47χρονη Κέλλυ Γκίσεντανερ πέθανε με θανατηφόρα ένεση και έγινε η πρώτη γυναίκα που εκτελείται εδώ και 70 χρόνια στην πολιτεία αυτή.


Οι δικηγόροι της κατέθεσαν τουλάχιστον τρεις εφέσεις σε ανώτατα δικαστήρια της χώρας ώστε να προσπαθήσουν να καθυστερήσουν την εκτέλεση της ποινής, λίγες μάλιστα ώρες πριν το θάνατό της, ωστόσο όλες τους κατέπεσαν.
Η γυναίκα είχε καταδικαστεί για συνωμοσία με τον εραστή της με σκοπό τη δολοφονία του συζύγου της πριν από 18 χρόνια. Δεν τον σκότωσε η ίδια αλλά προέτρεψε τον εραστή της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εραστής της καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Μάρτυρες της εκτέλεσης είπαν σε τοπικό κανάλι συνεργαζόμενο με το Fox News ότι λίγο πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα ένεση τραγουδούσε το Amazing Grace.

megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου