ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Έλληνας σεφ: «Έκανα σeξ με παντρεμένη κι έβλεπε ο άντρας της»! (Φωτογραφίες)




Όταν μαγειρεύει δεν φαίνεται τόσο «κακό παιδί», παρά τα πολλά τατουάζ που στολίζουν το σώμα του. Στο κρεβάτι, όμως, μάλλον γίνεται άλλος άνθρωπος...



Σοκάρει ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ, Διονύσης Αλέρτας, όταν μιλάει για τις σεξουαλικές του περιπέτειες. Για παράδειγμα, όταν σε συνέντευξή του στο περιοδικό «You» ρωτήθηκε αν θυμάται με πόσες γυναίκες έχει κάνει έρωτα, άφησε να εννοηθεί πως μπορεί να έχει ξεπεράσει και τις 4.000 ερωμένες του Γιάννη Σπαλιάρα: «Πραγματικά δεν μπορώ, χάνομαι στον λογαριασμό»!
Ο Διονύσης έχει δηλώσει επίσης πως έχει κάνει σεξ με δύο γυναίκες και πως με περισσότερες «δεν είναι σεξ είναι διαδήλωση!. Μέχρι δύο είναι καλά», ενώ σόκαρε για τα καλά μιλώντας για μια συγκεκριμένη σεξουαλική του εμπειρία με παντρεμένη. 
«Έχω κάνει πολλά ακραία. Είμαι νορμάλ γενικά, δεν είμαι ανώμαλος. Και δεν μετανιώνω για τίποτα. Εκείνο που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν που τα είχα με μια παντρεμένη και στην πορεία κατάλαβα πως μας έπαιρνε μάτι ο άντρας της! Δεν ξέρω για ποιον είναι το τραγικό, για μένα που δεν φοβόμουν ή για εκείνον που άντεχε να βλέπει τη γυναίκα του με άλλον! Άστα, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου».
Δεν έχει κι άδικο...



sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου