ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Forbes: Οι διάσημες με μεγαλύτερο πορτοφόλι από τον σύζυγο τους




Κόντρα στα κατεστημένα και την επικρατούσα άποψη ότι το ανδρικό φύλο είναι εκείνο που έχει μεγαλύτερη οικονομική ευθύνη σε μία οικογένεια ή έναν γάμο,
οι εκπρόσωποι του Hollywood έχουν διαφορετική άποψη και το αποδεικνύουν στην πράξη, επιλέγοντας τους συντρόφους τους χωρίς να μετρούν τα χρήματα ή να συγκρίνουν εισοδήματα.


Ζιζέλ Μπούντχεν
Gisele Bundchen
Από το 2006, που η Ζιζέλ γνώρισε τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι, παραμένει σταθερά στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου σύμφωνα με το Forbes, ενώ τα τελευταία χρόνια κρατάει ως μονοπώλιο την πρώτη θέση. Πέρυσι, ήταν το μοναδικό μοντέλο της λίστας του Forbes με τις 100 πιο Ισχυρές Γυναίκες του Κόσμου.
Παράλληλα με συνεργασίες της με εταιρείες όπως η Oral-B, η Chanel και η Carolina Herrera,διατηρεί τη δική της σειρά με εσώρουχα και σαγιονάρες.
Ο Τομ Μπρέιντι έχει επίσης τεράστια κέρδη ως αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου στην ομάδα New England Patriots. Και οι δύο μαζί αποτέλεσαν το πιο ακριβοπληρωμένο ζευγάρι του κόσμου το 2011. Ο Τομ πέρυσι κέρδισε 31,3 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, ενώ η Ζιζέλ κέρδισε 47 εκατομμύρια.

Τζούλια Ρόμπερτς
Julia RobertsΗ Τζούλια Ρόμπερτς καταστάλαξε στο πλευρό του καμεραμάν Ντάνιελ Μόντερ το 2000 αφότου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκα στο πλατό της ταινίας Ο Μεξικανός. Ο Ντάνι Μόντερ είναι επιτυχημένος στο επάγγελμά του και έχει δουλέψει σε παραγωγές όπως οι Mr & Mrs Smith, Το Χαμόγελο της Μόνα Λίζα και Spider Man 3. Μάλιστα από το 2007 έχει αναλάβει και τον ρόλο του διευθυντή φωτογραφίες σε ντοκιμαντέρ και μικρού μήκους ταινίες.
Η Τζούλια Ρόμπερτς ωστόσο είναι εκείνη που έχει τα μεγάλα κέρδη στην οικογένειά τους, με περιουσία που αγγίζει τα 170 εκατομμύρια δολάρια. Για κάθε της ταινία πληρώνεται περίπου με 25 εκατομμύρια δολάρια. «Υπήρξαν υπόνοιες ότι ο Ντάνι είναι ένας καμεραμάν και δεν ήταν κατάλληλος για μένα. Δεν παντρέψαμε τις δουλειές μας, όμως» έχει δηλώσει εκείνη.

Anne Hathway
Anne Hathway
Από το 2001 που αναδείχθηκε με την ταινία The Princess Diaries, η Anne Hathaway έχει εξελιχθεί σε μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, ενώ έχει ήδη κι ένα Όσκαρ β” γυναικείου ρόλου στο βιογραφικό της.
Ο σύζυγός της Adam Schulman τον οποίο γνώρισε το 2008, είναι επίσης ηθοποιός αλλά και σχεδιαστής κοσμημάτων, με πορεία που δεν συγκρίνεται με τη χολιγουντιανή διαδρομή της Hathaway.

Kate Moss
Kate Moss
Με καριέρα που μετράει σχεδόν 30 χρόνια, η Kate Moss έχει αλλάξει τον χώρο της μόδας.
Παρόλο που και ο σύζυγός της Jamie Hince ως μουσικός του συγκροτήματος The Kills, το εισόδημά του δεν πλησιάζει καν το εισόδημα της συζύγου του.
Η περιουσία της Kate Moss αγγίζει τα 76 εκατομμύρια δολάρια, ενώ παράλληλα με την καριέρα της ως μοντέλο έχει συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες μόδας και ομορφιάς.

Keira Knightley
Keira Knightley
Όπως πρόσφατα αποκαλύφθηκε, ο σύζυγος της Keira Knightley, μουσικός James Righton κέρδισε τη χρονιά που πέρασε μόλις 8.000 δολάρια.
Από την άλλη, η 30χρονη σύζυγός του κέρδισε 4,1 εκατομμύρια δολάρια.



jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου