ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ο Ουγγαρέζος πρέπει να φύγει από τον ΑΝΤ1… χθές – Ακούει ο Μίνωας;




Όταν στο «τίποτα» δίνεις εκπομπή, φυσικό και επόμενο είναι να τα κάνει
μπουρδ….ο. Όπως όταν δώσεις σε έναν τύπο που δεν έχει πιάσει όπλο ποτέ στα χέρια του, είναι επικίνδυνο να ρίξει και να γίνει πανικός. Ο «τίποτας» λοιπόν, εκτός από συμπλεγματικός και πραγματικά μικρ@τσ@ύτσ@υνος (δεν το λέω εγώ), δεν έμαθε ποτέ από το σπίτι του, ότι τα…
παιδάκια 5 ετών, δεν τα πιάνεις στο στόμα σου, ακόμα και όταν το έχεις πλύνει με μπεταντίν.


Ο πιο συμπλεγματικός της τηλεόρασης λοιπόν, μέσα από τη τρισάθλια εκπομπή που καταλάθος και με πολύ γλύψιμο πήρε (διέψευσε με ηλίθιε), έχει μια κόντρα με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Ο λόγος; Ο «τίποτας» βλέπει φαντάσματα. Όπως και να έχει όμως, έχει μια κόντρα (μονόπλευρη λέω εγώ), για να γεμίζει με ξερατά, το κανάλι του Μίνωα Κυριακού, που απορώ, πόσο πολύ μπορεί να του ζάλισε τα παπ….ια (του γιου του Θοδωρή) για να πάρει την εκπομπή.

Ο «τίποτας» με τη γνωστή ηλιθιότητα που τον διακατέχει, τα έβαλε με την 5χρονη κόρη της γυναίκας που έχει αφήσει μια ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση, γιατί ήταν η γυναίκα που δημιούργησε τις lifestyle εκπομπές.

Έκανε το ηλίθιο χιούμορ του για ένα πλασματάκι 5 ετών και συνεχίζει με αμηχανία πλέον, να προκαλεί με τις παπ….ιες που λέει δεξιά αριστερά, προκαλώντας κυριολεκτικά τη τύχη του. Και τι εννοώ; Με μαθηματική ακρίβεια, η εκπομπή του θα κοπεί (αν δεν έχει κοπεί ήδη) τα επόμενα 24ωρα, όταν αντιληφθεί ο Μίνωας Κυριακού (που είναι εξαιρετικά ευαισθητοποιημένος σε τέτοια θέματα), τι ακριβώς είπε ο  Ουγγαρέζος.

Τηλεοπτικά σκουπίδια, που έγιναν από μια εκπομπή για 14χρονα παιδιά στο ραδιόφωνο και καβάλησαν το καλάμι, καλό είναι να μαζέψουν τη βαλίτσα τους και να πάνε να αρμέξουν αγελάδες στο χωριό τους. Με κάτι τέτοιους πήρε την κατιούσα η ελληνική τηλεόραση…

Θα επανέλθω …

mikroskopio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου