ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Το μυστικό και οι πιέσεις που οδήγησαν στην αυτοκτονία πανέμορφο μοντέλο






Ζούσε υπό ένα συνεχές καθεστώς φόβου...


Ο άντρας και η γυναίκα που πίστευε ότι ήταν οι γονείς της, στην πραγματικότητα αποδείχθηκε πως ήταν ο θείος και η θείας της. ΤΟ 24χρονο μοντέλο Nadia Menaz, έπειτα από μια τέτοια σοκαριστική αποκάλυψη, βυθίστηκε στην κατάθλιψη με τραγικό αποκορύφωνα μα τερματίσει την ίδια της τη ζωή.

Η υπόθεση εκδικάζεται σε δικαστήριο του Μάντσεστερ στη Βρετανία, όπου ειπώθηκε ότι ψυχική ισορροπία της 24χρονης διαταράχθηκε επιπλέον και από το φόβο ότι θα εξαναγκαζόταν σε έναν γάμο που εκείνη δεν επιθυμούσε. Η 24χρονη μουσουλμάνα, είχε παντρευτεί το 2011 με ισλαμική θρησκευτική τελετή αλλά ο γάμος της δεν είχε νομική ισχύ στη Βρετανία, όπου το ζευγάρι εγκαταστάθηκε.

Επιπλέον, το ζευγάρι που θεωρούσε για γονείς της, δεν ενέκρινε τον άντρα που επέλεξε για σύζυγο. Τον Δεκέμβριο του 2014, αναγκάστηκε να στραφεί δικαστικά κατά των «γονιών» της και των τριών αδελφών της προκειμένου να τους εμποδίσει να την εξαναγκάσουν να παντρευτεί τον άντρα που προόριζαν για εκείνη. Πέντε μήνες αργότερα, έστειλε μήνυμα στον σύζυγό της, Umar Rasool ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει-εκείνος τη βρήκε απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι τους, στο Oldham της Βρετανίας.


Όπως κατέθεσε αξιωματικός της αστυνομίας στο δικαστήριο, η Menaz είχε δεχτεί επίθεση από τον αδελφό της με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την εστία της, κάτω από ένα έντονο καθεστώς φόβου. Επιπλέον, οι δικαστές άκουσαν μάρτυρες να δηλώνουν ότι η 24χρονη είχε αποπειραθεί και άλλες φορές να βάλει τέλος στη ζωή της και πως λάμβανε ψυχιατρική θεραπεία, στο νοσοκομείο Royal Oldham Hospital. Η 24χρονη εργαζόταν ως μοντέλο και ως διοργανώτρια γάμων ενώ είχε αποκτήσει και ένα παιδί. Ο ιατροδικαστής Simon Nelson, κατά την ένορκη κατάθεσή του, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια της και πως η ψυχή της διαταράχθηκε αρκετά όταν οι άνθρωποι που θεωρούσε ότι ήταν γονείς της, αποδείχθηκαν θείοι της.


meoalfafj3
Οι θείοι της 24χρονης που πίστευε ότι ήταν γονείς της

meoalfafj1meoalfafj2meoalfafj4



newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου