ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Τσίπρας σε Νταβούτογλου: Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί...







Το ζήτημα των παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο έθεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας
απευθυνόμενος στον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη διάρκεια της συνόδου ΕΕ - Τουρκίας στις Βρυξέλλες.


"Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους" είπε ο κ. Τσίπρας στον Αχμέτ Νταβούτογλου, σε μια αναφορά στην πρόσφατη κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την τουρκική πολεμική αεροπορία.

"Είναι ανόητο και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο. Ξοδεύουμε δισ. για εξοπλισμούς, εσείς για να παραβιάζετε, εμείς για να σας αναχαιτίζουμε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα στον αέρα και από κάτω δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τους διακινητές που πνίγουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο" πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Τούρκο ομόλογό του.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός δημοσιοποίησε την τοποθέτησή του αυτή προς τον Αχμέτ Νταβούτογλου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Μέσω twitter ήρθε και η απάντηση του Αχμέτ Νταβούτογλου, που λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγραψε στον δικό του προσωπικό λογαριασμό πως τα σχόλια του Αλέξη Τσίπρα για τους πιλότους δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας, καλώντας τον Έλληνα πρωθυπουργό να αφήσει να εστιάσουν στη θετική ατζέντα.

Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε δήλωση μετά το πέρας της συνόδου ΕΕ - Τουρκίας για να τοποθετηθεί επί των όσων συμφωνήθηκαν, ελληνικές κυβερνητικές πηγές ωστόσο εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για το κείμενο συμπερασμάτων, το οποίο -όπως ανέφεραν- συμπεριέλαβε τις ελληνικές θέσεις.



Megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου