ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

10 πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζατε για την σαμπάνια

sampania - σαμπανια




Η αλλαγή του χρόνου πλησιάζει και αρκετοί από εσάς ίσως να έχετε ήδη αγοράσει μία
σαμπάνια για εκείνη τη στιγμή που θα μπει το 2016.

Καθώς όμως οι περισσότεροι αγοράζουμε ή πίνουμε σαμπάνια εκείνη την ημέρα του χρόνου, φαίνεται πως γνωρίζουμε πολύ λίγα πράγματα για αυτό το ποτό που δίνει πάντα μία αίσθηση πολυτέλειας και ευτυχίας.

Ιδού λοιπόν 10 πράγματα που κατά πάσα πιθανότητα αγνοούσατε:


1. Και όμως αυτά τα εντυπωσιακά ποτήρια σαμπάνιας που αρέσουν σε όλους μας, είναι στην πραγματικότητα άχρηστα. Το σωστό είναι να πίνετε την σαμπάνια σας από ποτήρια κρασιού, καθώς έτσι θα απολαύσετε πραγματικά την γεύση και τα αρώματα της.



via GIPHY

2. Δεν πρέπει να την αποθηκεύετε στο ψυγείο. Αντίθετα, κρατήστε την σε δροσερό και σκιερό μέρος και τοποθετήσετε την στο πλάι, όπως το κρασί.

3. Η σαμπάνια που πίνουμε σήμερα θα ήταν σκουρόχρωμη και με αφρό, εάν μία γυναίκα δεν είχε εφεύρει έναν τρόπο για να βγάλει το προζύμι από αυτήν. Πρόκειται για την Madame Clicquot.



via GIPHY

4. Όταν αγοράζετε ακριβή σαμπάνια, καλό είναι να ζητάτε ένα μπουκάλι από την αποθήκη του καταστήματος και όχι ένα από το ράφι.

5. Δεν είναι καλό να αποθηκεύετε την σαμπάνια για πολύ καιρό μέχρι να την πιείτε. Η φράση «κρατάω αυτή τη σαμπάνια για μια ειδική περίπτωση» θα πρέπει να εκλείψει από το λεξιλόγιό μας!

6. Μην παγώνετε τα ποτήρια μέσα από τα οποία θα πείτε την σαμπάνια σας. Το μόνο που καταφέρετε είναι να εξαφανιστούν άμεσα οι πολυπόθητες φυσαλίδες.



via GIPHY


Tα υπόλοιπα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου