ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ: «Όταν το ρολόι δείξει 12:01 την Πρωτοχρονιά θα χτυπήσουμε»





Απειλεί και εκπαιδεύει μωρά το ISIS..


​Υπό το φόβο των τζιχαντιστών ζει ολόκληρη η Ευρώπη, μετά από σήμα που εστάλη σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση στην περίοδο ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Σε κόκκινο συναγερμό η Βιέννη
Οι αρχές της Αυστρίας βρίσκονται σε σιωπηρό «κόκκινο» συναγερμό. Η αστυνομία της Βιέννης έχει δημιουργήσει έναν κλοιό γύρω από την πόλη, ενώ εντατικοποιήθηκαν οι έλεγχοι των υπόπτων αλλά και οι έλεγχοι στα αεροδρόμια.
Θα χτυπήσουν όταν θα λέμε «Happy New Year»;
Η παραμονή του νέου έτους, όπου οι εορτασμοί βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους είναι μια πιθανή ημερομηνία ενδεχόμενου τρομοκρατικού χτυπήματος.
Anonymous: Εμποδίσαμε χτύπημα τζιχαντιστών στην Ιταλία

Οι anonymous που έχουν κηρύξει τον πόλεμο στους τζιχαντιστές ανακοίνωσαν στο διαδίκτυο ότι απέτρεψαν χτύπημα του Ισλαμικού Κράτους στην Ιταλία.

«Αυτό το μήνα εργαζόμαστε σιωπηλά. Ήδη αποτρέψαμε μια επίθεση του ISIS εναντίον της Ιταλίας, ελπίζουμε να εμποδίσουμε κι άλλες» έγραψαν στο twitter.

«Το ΙSIS θα προσπαθήσει να ξαναχτυπήσει, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι» δήλωσε ο Ιταλός υπουργός εξωτερικών Πάολο Τζεντιλόνι.

Συνεχίζουν τις απειλές οι τζιχαντιστές

Την ίδια ώρα, η προπαγάνδα των τζιχαντιστων περνά στην αντεπίθεση με ηχητικό μήνυμα του ηγέτη τους Άμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι. «Αυτοί που παίρνουν μέρος στη μάχη κατά του Ισλαμικού χαλιφάτου θα πληρώσουν βαρύ τίμημα» προειδοποιεί.

Μαθαίνουν σε παιδάκια 3 ετών να αποκεφαλίζουν ανθρώπους



Την ίδια ώρα, ένα δημοσιογράφος με κίνδυνο της ζωής του κατάφερε να εξασφαλίσει εικόνες από… μικρά αγόρια ακόμα και τριών ετών που εκπαιδεύονται στην χρήση πυροβόλων όπλων, στις τεχνικές αποκεφαλισμών, ακόμα και στο πως να γίνουν καμικάζι αυτοκτονίας σε σχολεία εκπαίδευσης τζιχαντιστών στο Αφγανιστάν.

Τεταμένη η κατάσταση σε Γερμανία και Ολλανδία

Η κατάσταση στην Ευρώπη είναι τεταμένη. Στη Γερμάνια άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον κτιρίου στη Σαξονία, οπού σχεδιάζεται να φιλοξενηθούν δεκάδες πρόσφυγες, με στόχο να βάλουν φωτιά, ενώ η ολλανδική αστυνομία συνέλαβε τρεις ανθρώπους έπειτα από συμπλοκές που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε κέντρο υποδοχής προσφύγων, κατά τις οποίες τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι….


takaluteraedo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου