ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Τηλεοπτικές σειρές: Τί θα δούμε σήμερα, σε Μπρούσκο, Δαχτυλίδι της Φωτιάς, Ραγισμένες Καρδιές, Χωρίς εσένα και 9 μήνες



Όλα όσα θα δούμε σήμερα
Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, στις τηλεοπτικές σειρές, από το TV 24



ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ MEGA: 17.40

Η Ντιλαρά είναι χαρούμενη που έστω κι αναγκαστικά η Τζανσού επέστρεψε σπίτι της. Η Χαζάλ όμως δεν μοιράζεται τα ίδια αισθήματα. Επιτίθεται στην Τζανσού και τη διώχνει από το δωμάτιο που τώρα κοιμάται εκείνη. Η Ντιλαρά και ο Ραχμί σοκάρονται για μια ακόμη φορά από τη συμπεριφορά της Χαζάλ. Η αντίδραση της Ντιλαρά αφήνει τη Χαζάλ έκπληκτη. Η Ντιλαρά εξομολογείται στον Ραχμί ότι θέλει να βρει χρόνο να την πάει σε ψυχολόγο. Η Χαζάλ, αγνοώντας τους προβληματισμούς της βιολογικής της μητέρας, φλερτάρει με τον Γιαζίζ, το συμμαθητή που αρέσει στην Τζανσού.

ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΑΝΤ1: 18.45

Η Μαρία καταλαβαίνει πως ο Δημήτρης είναι άρρωστος. Η Εύα βρίσκεται μπλεγμένη στο διπλό ταμπλό που άρχισε να παίζει, χωρίς να το καταλάβει. Στο μεταξύ, η Αντρη εκμεταλλεύεται το μεθύσι του Γιώργου και τον παρασύρει σπίτι της. Η Μαρία σε μια προσπάθεια να μάθει από τι πάσχει ο Δημήτρης πλησιάζει τη Λήδα. Διαπιστώνει πως αυτή ήξερε ήδη για την αρρώστια του. Η Αριάδνη αρχίζει να νιώθει όμορφα με τον Μάρκο, ξεπερνώντας το θέμα της αναπηρία της. Τα παιδιά στο σχολείο κατηγορούν τη Νάντια πως έσπρωξε επίτηδες την Χριστίνα...

9 ΜΗΝΕΣ STAR: 17.50

Ο Αχιλλέας φθάνει στην Κύπρο και τηλεφωνεί στην Εύα για να τη συναντήσει. Της λέει πως ανησυχεί για την έρευνα της Δάφνης για το πειραματικό φάρμακο και της προτείνει μια ακραία λύση. Ο Μάνος λέει στη Μαρίνα πως πήρε απόφαση να φύγει, προκειμένου να απομακρυνθεί από την Ελσα. Η Κρίστη εξομολογείται στην Αννα ότι έχει πει όλη την αλήθεια στην Ελσα για την υιοθεσία. Η Αννα πανικοβάλλεται και της υπενθυμίζει τις συνέπειες αν κάτι τέτοιο μαθευτεί.

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ MEGA: 18.50

Η Μαρίνα, μετανιωμένη που θυσίασε τόσα για τον Ορφέα, επιστρέφει στο σπίτι της και ζητάει από όλους να ξεχάσουν ό,τι έχει γίνει. Ταυτόχρονα, ο Σωκράτης κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη στον Ορφέα σχετικά με την ταυτότητά του και την ιστορία που έχει δημιουργήσει την έχθρα ανάμεσα σε εκείνον και τον Πέτρο. Ο Αλέξης υποστηρίζει τη Σαζέμ και εναντιώνεται για ακόμη μια φορά στη μητέρα του. Η Ασπασία όμως νιώθει ακόμα πως απειλείται και ζητάει από τον Πέτρο να εξιχνιάσει την υπόθεση. Από την άλλη, ο Πάρης εκδηλώνει τον έρωτά του στην Ελένη, όμως εκείνη είναι ανένδοτη.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΑΝΤ1: 21.00

Ο Μανωλιός βλέποντας την Κωνσταντίνα τόσο αναστατωμένη, προσπαθεί να βγάλει άκρη για το τι συμβαίνει με τη διγαμία του Κίκη. Και ενώ ο Κίκης παλεύει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στον Μάρκο και τη Δάφνη, άθελά του, του ξεφεύγουν κι άλλες, ακόμα πιο σημαντικές πληροφορίες της ζωής του, αφήνοντάς τους εμβρόντητους. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος η Μελίνα παίρνει το θέμα της απιστίας και της επιπολαιότητας πολύ προσωπικά και συγκρούεται με τον Αχιλλέα. Η Αναστασία τα βάζει άσχημα με τον Σήφη.



athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου