ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Λύθηκε το μυστήριο με τον νεκρό γιο και τον τραυματισμένο πατέρα στη Λάρισα





Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας κάνει λόγο για ..



Eξιχνιάστηκαν άμεσα η ανθρωποκτονία και η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος γιου και πατέρα ηλικίας 23 και 49 ετών στη Λάρισα.


Ειδικότερα, χθες (05-12-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες ο 23χρονος, τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, μεταφέρθηκε από τον 49χρονο πατέρα του σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.

Ο 49χρονος πατέρας έφερε και ο ίδιος τραύματα από πυροβόλο όπλο στο χέρι και το πόδι και παραμένει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του έχει βληθεί από πυροβόλο όπλο.

Άμεσα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης και προέκυψε ότι οι δυό τους μετέβησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, με το παραπάνω Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο σε ποιμνιοστάσιο, που διατηρούν δυο Έλληνες ηλικίας 51 και 28 ετών (πατέρας και γιος), με προφανή σκοπό την κλοπή, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι δύο ιδιοκτήτες ειδοποιηθέντες, μέσω συστήματος συναγερμού, για την παρουσία ατόμων στο ποιμνιοστάσιο τους μετέβησαν εκεί, όπου ο 51χρονος τους πυροβόλησε με πιστόλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.


Στο πλαίσιο αυτό συνελήφθησαν σήμερα οι δύο δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ανθρωποκτονίας, τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, τα οποία ο 51χρονος κατείχε νόμιμα, ως αθλητής σκοποβολής, θήκη και κοντάκι πιστολιού, φυσιγγιοθήκη, εννέα φυσίγγια, καθώς και σουγιάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισα ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου