ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί κουβαλάει μεγάλο σακίδιο ο Σταύρος Θεοδωράκης;






«Έχω πάντα μαζί μου τρία - τέσσερα
βιβλία. Εξ ου και το μεγάλο σακίδιο», αποκάλυψε σε συνέντευξη του στα ΝΕΑ ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Διαβάζω Σημίτη, Σώτη Τριανταφύλλου για την πολυπολιτισμικότητα, Μαραντζίδη - Καλύβα για τον Eμφύλιο και τα «Εις Εαυτόν» του Μάρκου Αυρήλιου».


Ο επικεφαλής του Ποταμιού καλούμενος να εκφραστεί για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Μαθαίνει πολύ αργά και με μεγάλο κόστος για τη χώρα και φοβάμαι ότι νοιάζεται πιο πολύ για το καθεστώς του παρά για την κοινωνία».

Όταν του τέθηκε το θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών για το οποίο πανηγυρίζει η Κυβέρνηση ήταν απόλυτος «Αστεία πράγματα. Η Ελλάδα έχασε 17 δις μέσα σε λίγες μέρες. Είχε περιουσία 18 δις στις τράπεζες και τώρα έχει σκάρτο 1 δις. Για να μην πούμε για τα δεκάδες δις που χάθηκαν με τα capital control. Έχει δίκιο αυτός που περιέγραψε το τραπεζικό μας σύστημα με αυτοκίνητο που του έλειπε μια ρόδα. Δεν εκινείτο, μόνο τσουλούσε. Και τα ξένα funds προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν την αξία της ρόδας αρκεί να πάρουν όλο το αυτοκίνητο. Και η “δεύτερη φορά Αριστερά” τους το έδωσε».

Αναφερόμενος στο τεράστιο ζήτημα του ασφαλιστικού ανέφερε: «Το ασφαλιστικό καθορίζεται από την πολιτική στην αγορά εργασίας, την επιχειρηματικότητα, τις αποκρατικοποιήσεις. Όταν εξήντα χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν κάνει αίτηση να μεταφερθούν στη Βουλγαρία και άλλες δέκα χιλιάδες θέλουν να πάνε στην Κύπρο, για ποιο βιώσιμο ασφαλιστικό μιλάμε;», ενώ στη συνέχεια ερωτώμενος για την πιθανότητα «συμμετοχής σε διάλογο» με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναρωτήθηκε «Ποιο διάλογο; Την Κυριακή ο Τσίπρας πρότεινε συνεννόηση και την Τρίτη ο Φίλης ανακοίνωσε την Επιτροπή Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία με 70% Συριζαίους».

Τέλος, αναφερόμενος στην αισιοδοξία που εκφράζει με διάφορες δηλώσεις του ο Αλέξης Τσίπρας, ανέφερε: «Προς το παρόν είμαστε στον “Μνημονιακό πρωθυπουργό 3” και αν δεν αλλάξουμε μυαλά θα πρέπει να ετοιμάζουμε τον “Μνημονιακό πρωθυπουργό 4”. Μόνο που φοβάμαι ότι αυτή τη φορά θα πρέπει να το γυρίσουμε μόνοι μας το σίκουελ, γιατί δεν θα το χρηματοδοτήσει κανείς απ’ έξω».




iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου