ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Τραγωδία με νεαρό ζευγάρι στο Αργος






Δύο ερωτευμένοι
Ρουμάνοι πέθαναν δηλητηριασμένοι από το γκάζι που διέρρεε (χωρίς να το αντιληφθούν) από τη σόμπα τους


Εκαναν τα πάντα για να ζήσουν μαζί και να απολαύσουν τον έρωτά τους. Ομως η μοίρα είχε άλλα σχέδια και ο θάνατος παραμόνευε το ερωτευμένο ζευγάρι των νεαρών Ρουμάνων στο μικρό ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο του Αργος, όπου στέγαζαν τα όνειρά τους.
Οσο καυτή κι αν ήταν η φλόγα που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον, δεν μπορούσε να τους ζεστάνει μέσα στο παγωμένο διαμέρισμα. Χρήματα για καλοριφέρ δεν είχαν και χρησιμοποιούσαν μια σόμπα υγραερίου για να αντιμετωπίσουν την παγωνιά. Κι αυτή φαίνεται ότι ήταν που έκοψε το νήμα της ζωής για την 28χρονη και τον 20χρονο σύντροφό της! Πέθαναν δηλητηριασμένοι από το γκάζι που διέρρεε χωρίς να το αντιληφθούν.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 9 το βράδυ της Κυριακής, όταν το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό. Μια φίλη τους ανησύχησε γιατί η 28χρονη δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις της και πήγε αναστατωμένη στη μητέρα του άτυχου 20χρονου.

Αστυνομία
Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και λίγο αργότερα μπήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι, όπου βρήκαν την 28χρονη ξαπλωμένη στο κρεβάτι και τον 20χρονο πεσμένο στο πάτωμα, έχοντας αφήσει κοντά της την τελευταία του πνοή.

Μέσα στο σπίτι μύριζε έντονα υγραέριο και ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, εκτιμώντας ότι ο θάνατος των δύο νέων προήλθε από την εισπνοή του δηλητηριώδους αερίου. Πάντως, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου έχει παραγγελθεί νεκροτομή. Η ιστορία των δύο νέων με την τραγική κατάληξη είναι ιδιαίτερα συγκινητική. Η 28χρονη ήταν παντρεμένη, αλλά χώρισε τον σύζυγό της για να ζήσει τον παθιασμένο έρωτα δίπλα στον νεότερο ομοεθνή της και εργαζόταν σε δύο δουλειές για να τα βγάζουν πέρα. Ο 20χρονος, που ήταν άνεργος και αναζητούσε καθημερινά το μεροκάματο, είχε διακόψει τις επαφές με την οικογένειά του επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση τους.



ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ στο espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου