ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Θρήνος για πασίγνωστη ηθοποιό: Έφυγε από την ζωή ο 34χρονος κούκλος σύντροφος της!



Τραγικές στιγμές ζει η
Μισέλ Ντόκερι, καθώς ο 34χρονος σύντροφος της και μέλλων σύζυγός της, «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 34 ετών!



Η 34χρονη ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Downtown Abbey» ως «Λέιντι Μαίρη Κρόουλι», έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τον χαμό του Τζόν Ντίνιν, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος και εργαζόταν ως χρηματιστής.


Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, το ζευγάρι ήταν «μαζί» από το 2013, είχε αρραβωνιαστεί και σχεδίαζε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Εν τέλει όμως τους χώρισε ο θάνατος, καθώς ο 34χρονος κούκλος σύντροφος της, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν έπειτα από ασθένεια (η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή).


Μέχρι στιγμής, η Μισέλ Ντόκερι δεν έχει πει λέξη για το τραγικό συμβάν, ενώ φίλοι της αναφέρουν πως είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.


Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2013 από την συμπρωταγωνίστρια της Ντόκερι στο «Downtown Abbey», Άλεν Λιντς και έκτοτε ήταν αχώριστοι.


Όλο αυτό το διάστημα, η 34χρονη σταρ κρατούσε χαμηλούς τόνους για την σχέση της. Το μόνο που είχε δηλώσει για εκείνον το 2014, ήταν πως «έχω έναν υπέροχο άνδρα στην ζωή μου που κατάγεται από την Ιρλανδία. Μόνο αυτό πρέπει να ξέρετε! Η μητέρα και ο σύντροφος μου, είναι οι μόνοι άνθρωποι τους οποίους συμβουλεύομαι όταν έχω ανάγκη».












star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου