ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Γρεβενά: Ο Γιώργος Πασχαλίδης σήμερα στις Αυλές




Με χαρά σας προσκαλούμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας και
ετερογνωσίας μέσα από το μοντέλο Tri-Anthropo-Type Paschalidis, έμπνευση και δημιουργία του σπουδαίου ερευνητή Γιώργου Πασχαλίδη, ο οποίος θα βρίσκεται στα Γρεβενά την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, στην μανιταροταβέρνα «Αυλαίς», από τις 4 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Ο Γιώργος Πασχαλίδης είναι Ελληνας ερευνητής και συγγραφέας, του οποίου η δραστηριότητα και το ερευνητικό έργο ξεκινούν στα τέλη του 2000. Οι πρώτες ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις και βραβεύσεις έρχονται το 2010 και αφορούν τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος. Το 2010 βραβεύεται με το ΙX Διεθνές Βραβείο “Giuseppe Sciacca” (Pontificia Universita Urbaniana) και το 2012 από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Τον Ακρογωνιαίο λίθο του έργου του αποτέλεσε η μοναδική ανακάλυψη του Mοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis, καρπός και επιστέγασμα των δεκαπέντε χρόνων διαρκούς και εντατικής έρευνας, μελέτης και παρατήρησης, και εν συνεχεία οι πολλαπλές εφαρμογές του Μοντέλου σε πεδία όπως η Ιατρική, η Εκπαίδευση, ο Αθλητισμός, η Ψυχολογία, η Διοίκηση επιχειρήσεων.

Πριν από μερικές ημέρες η Προεδρική Ομοσπονδία του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Ακραίων Συνθηκών και Περιβαλλοντικής Ιατρικής της Ρωσίας τίμησε τον Γιώργο Πασχαλίδη ανακηρύσσοντάς τον διεθνές μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου. Παράλληλα, η Ρωσική Ακαδημία Εκπαίδευσης και Έρευνας “NOOSFERA”, λαμβάνοντας υπόψη τα δημοσιευμένα επιστημονικά άρθρα και εργασίες του, την έκδοση των 26 βιβλίων του σε Ελλάδα, Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, καθώς και την οργάνωση πολυάριθμων σεμιναρίων για τη διάδοση ενός υγιούς τρόπου ζωής με στόχο τη βελτίωση και επιμήκυνση του μέσου όρου ζωής, του απένειμε διδακτορικό δίπλωμα Ψυχολογίας.

Συγκεκριμένα, έχει αποδείξει τη σύνδεση ανάμεσα στην εγκεφαλική λειτουργία/χαρακτήρα του ανθρώπου με τη χλωρίδα του εντέρου και τη σκελετική δομή του οργανισμού, με συμπέρασμα τη φανερή διάκριση των ανθρώπων σε τρεις τύπους. Ανακαλύψτε τον δικό σας και διατηρείστε την υγεία σας!



Ομάδα Tri-Anthropo-Type Paschalidis Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου