ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ηλικίες σοκ: Πόσο χρονών είναι Χατζηβασιλείου, Κοκκίνου, Πάνια, Μπεκατώρου, Τσαβαλιά, Κωνσταντινίδου, Παλαιολόγου, Λουιζίδου




Πόσο χρονών είναι Χατζηβασιλείου,
Κοκκίνου, Πάνια, Μπεκατώρου, Τσαβαλιά, Κωνσταντινίδου, Παλαιολόγου, Λουιζίδου; Διαβάστε τις ηλικίες τους.


Μπορεί να έχουν περάσει τα 40 και να πλησιάζουν τα 50, ακόμη και τα 60, όμως δείχνουν σίγουρα πολύ νεότερες και φαίνεται να έχουν ξεγελάσει τον χρόνο.

Είναι όλες τους όμορφες, σέξι, γοητευτικές γυναίκες που δείχνουν πολύ νεότερες. Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία δηλώνει 53 ετών, όπως και η Ρένια Λουιζίδου που έκλεισε τα 49.


Επίσης, η Ζέτα Δούκα η οποία είναι 40 χρόνων, διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν έχει πάρει σχεδόν καθόλου βάρος, διατηρώντας την άψογη σιλουέτα της. Η Έλλη Κοκκίνου αν και είναι 45 ετών, το καλλίγραμμο σώμα της δεν μαρτυρά την ηλικία της και φαίνεται πολύ νεότερη.
Συμφιλιωμένη με την ηλικία της και την εικόνα της δηλώνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία είναι 57 ετών και η Αννίτα Πάνια, που ποτέ δεν έχει κρύψει το έτος γεννήσεως της, είναι 45 ετών. Ωστόσο, από τις πιο γοητευτικές γυναίκες ηθοποιούς στα 47 της, εξακολουθεί να είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου πρόσφατα αποκάλυψε την ηλικία της και πως έκλεισε τα 40, αλλά νιώθει πολύ μικρότερη. Ένω ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz στα 49 της, το διαθέτει χωρίς αμφιβολία η Έλενα Τσαβαλιά.

Πρόσφατη ήταν και η αποκάλυψη της ηλικίας της Λίτσας Γιαγκούση, η οποία είναι 50 ετών και παραμένει μια πολύ γοητευτική γυναίκα. Εκείνη όμως που σίγουρα έχει ξεγελάσει τον χρόνο είναι η Τζούλι Μασίνο, που είναι 60 χρόνων.
fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου