ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

O Φελπς κάνει στριπτίζ για να μην βάλει πόντο η αντίπαλη ομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Aλλά κράτησε τα μετάλλια





Ο 30χρονος Μάικλ Φελπς έχει 22 ολυμπιακά μετάλλια στην
κολύμβηση. Και ανάλογο σώμα. Είναι επίσης φίλος της πανεπιστημιακής ομάδας μπάσκετ του Arizona State, και πήγε, ως καλός οπαδός, σε αγώνα της.


Όταν η αντίπαλη ομάδα κλήθηκε να ρίξει βολές, ο Φελπς έπρεπε να βοηθήσει ταράζοντας τον παίκτη - και τότε, βγήκε από τα ρούχα του...

Οι οπαδοί των Arizona State Sun Devils έχουν τελειοποιήσει την τεχνική του «Πέπλου Αντιπερισπασμού», μέθοδος που έχει παγιωθεί πλέον στο μπάσκετ. Η λογική είναι απλή: Οι φίλαθλοι καλούνται να βοηθήσουν την ομάδα τους όταν οι αντίπαλοι ρίχνουν βολές, παίρνοντας θέση πίσω από την μπασκέτα και κάνοντας ό,τι μπορούν για να τραβήξουν την προσοχή τους και να διαλύσουν την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση του αντίπαλου παίκτη.

Αυτό είχε σχεδιάσει να κάνει και ο Φελπς, μαζί με άλλους δύο φίλους της ομάδας του σε αγώνα εναντίον της ομάδας του Oregon State.

Την ώρα που ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας του Oregon State University θα βαρούσε βολές, ο Φελπς έβγαλε σχεδόν όλα τα ρούχα του και έμεινε, ουρλιάζοντας, μόνο με το μαγιό του (και μάλιστα speedo). Για... το εφφέ, είχε κρεμάσει και μερικά από τα χρυσά του μετάλλια.

Το ίδιο έκαναν και οι άλλοι δύο συνεργοί δίπλα του (χωρίς μετάλλια εκείνοι).

Ο Φελπς πέτυχε δύο πράγματα: Αφ' ενός, ο παίκτης έχασε και τις δύο βολές, και αφ' ετέρου η φωτογραφία του έκανε το γύρο του κόσμου.



δολ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου