ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Τέλος εποχής για το Penthouse: Εξώφυλλα που θα μείνουν αξέχαστα [photos]






Μετά το Playboy που σταμάτησε τα γυμνά εξώφυλλα, ακολουθεί το ρετιρέ των γυμνών περιοδικών!
Το αμερικάνικο περιοδικό Penthouse ανακοίνωσε την αναστολή της έκδοσής του, καθώς το ίντερνετ έχει διευκολύνει την δωρεάν πρόσβαση σε σελίδες ακατάλληλου περιεχομένου.

Τελευταίο στην σειρά των κλασικών ερωτικών περιοδικών που κλείνουν είναι το Penthouse, το οποίο ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την κυκλοφορία της έντυπης έκδοσης, 51 χρόνια μετά το πρώτο του τεύχος.

Το Penthouse ίδρυσε ο Μπομπ Γκουτσιόνε (Bob Guccione) το 1965. Συνδύαζε άρθρα επικαιρότητας και lifestyle με ερωτικές φωτογραφίσεις μοντέλων, οι οποίες στη διάρκεια της δεκαετίας του '90 εξελίχθηκαν σε πορνογραφικές. Αν και ο Γκουτσιόνε είναι Αμερικανός, η ίδρυση και πρώτη έκδοση του περιοδικού έγινε στην Αγγλία, σύντομα όμως άρχισε να πωλείται και στις Η.Π.Α. Στο απόγειο της επιτυχίας του ο Γκουτσιόνε εθεωρείτο ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στις Η.Π.Α.

Η εταιρία που το διαχειρίζεται, σήμερα, υποστήριξε στην ανακοίνωσή της ότι το περιοδικό δεν κλείνει οριστικά, καθώς κάποια στιγμή στο μέλλον θα επανέλθει διαδικτυακά. Μέχρι τότε θα υπάρξει μία μεταβατική περίοδος, στην οποία η εταιρία θα προσπαθήσει να αναδιοργανωθεί, κλείνοντας τα γραφεία στη Νέα Υόρκη και μετακομίζοντας στο Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται και μητρική εταιρία.

Για την ιστορία, το τεύχος που έμεινε στην ελληνική ιστορία του τίτλου ήταν αυτό του '91 με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και το γυμνό εξώφυλλο της Ρούλας Κορομηλά, τον Φεβρουάριο του '99.

Ιδού μερικά από τα (σεμνά) εξώφυλα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο χώρο των ερωτικών εκδόσεων.

tff.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου