ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Άγριος βασανισμός εμπόρου ναρκωτικών με καλώδια - Φόβοι ότι είναι νεκρός (ΒΙΝΤΕΟ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)





Με βασανιστήρια αλά ISIS βασάνισαν έμπορο ναρκωτικών Ρώσοι μαχητές, με τον άγνωστο άντρα να πιστεύεται ότι είναι νεκρός.



Το βίντεο βασανιστηρίων που φέρονται να έγιναν στην πόλη Communar, στη νότια Ουκρανία, και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες σοκάρει. Ο έμπορος ναρκωτικών ικετεύει για τη ζωή του ενώ βρίσκεται δεμένος με κόκκινη ταινία σε ξύλινη κολώνα και τον χτυπούν επανειλημμένα με ηλεκτρικά καλώδια.

Η πλάτη του είναι μελανιασμένη γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε χτυπηθεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα προτού τραβήξουν το σκληρό βίντεο. Ενώ ο μαχητής "Olkhon" τον μαστιγώνει, μια φωνή ακούγεται να λέει πως έχει ξεκινήσει το βίντεο. "Αυτή είναι η τιμωρία εμπόρου ναρκωτικών".



"Σταματήστε σας παρακαλώ! Θα πω ό,τι θέλετε. Θα καλέσω άλλον έμπορο ναρκωτικών και θα έρθει με ναρκωτικά", ακούγεται να λέει το θύμα τους. Όταν τον ρωτούν αν είναι και ο ίδιος χρήστης ναρκωτικών, το αρνείται. Απαιτούν να μάθουν γιατί έχει το τηλέφωνο εμπόρου ναρκωτικών και συνεχίζουν να τον χτυπούν.

"Δεν χρειαζόμαστε δικαστήρια. Οι τιμωρίες είναι αυτό που χρειαζόμαστε", ακούγεται να λέει εκείνος που βιντεοσκοπεί τα σκληρά βασανιστήρια. "Ορκίζομαι ότι σας είπα τα πάντα. Θεέ μου δεν μπορώ άλλο, θέλω να ζήσω. Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ!", φωνάζει το θύμα.

Ο Olkhon τότε καλεί εμπόρους ναρκωτικών και χρήστες να έρθουν σε εκείνους. "Έχουμε τον τρόπο να αντιμετωπίζουμε ανθρώπους σαν και εσάς. Ελάτε εδώ και θα σας θεραπεύσουμε. Αυτόν όμως θα τον σφάξουμε σαν σκυλί. Θα ζήσει μέχρι να σταματήσει να μιλάει για τους άλλους εμπόρους ναρκωτικών και μας δώσει όλες τις πληροφορίες. Μετά θα πεθάνει. Νομίζει ότι θα τον λυπηθούμε, αλλά θα τον σκοτώσουμε. Μην ουρλιάζεις και τρομάξεις τους άλλους. Έσπασα ακόμα και το μαστίγιό μου στην άχρηστη πλάτη σου". Ο έμπορος ναρκωτικών αγνοείται και πιστεύεται ότι είναι νεκρός.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου