ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Απάντηση της Χρυσής Αυγής Γρεβενών στους αναρχοφασιστικούς κύκλους της πόλης..








Οι γνωστοί αναρχοφασιστικοί κύκλοι των Γρεβενών προβαίνουν για μια ακόμη φορά σε
κηρύγματα διχαστικού μίσους και πολιτικής εμπάθειας, χρησιμοποιώντας μέσα και μεθόδους στις οποίες αρέσκονται να επιδίδονται υβρίζοντας, συκοφαντώντας ,λασπολογώντας και εκσφενδονίζοντας απειλές με αφορμή την εκδήλωση κοπής πίτας που διοργανώνει η Τ.Ο Γρεβενών της Χρυσής Αυγής.


Έχουν το θράσος να επικαλούνται τη δημοκρατία την ίδια στιγμή που αρνούνται το αναφαίρετο δικαίωμα σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα μιας απλής εθιμοτυπικής εκδήλωσης. Αναμασούν το γελοίο σύνθημα της εγκληματικής οργανώσεως. Ωστόσο, αποφεύγουν συνειδητά να απαντήσουν στο ερώτημα με ποια δικαστική απόφαση έχει νομιμοποιηθεί το κατασκεύασμα της πολιτικής σκευωρίας της υποτιθέμενης εγκληματικής οργανώσεως. Χαρακτηρίζουν τους έλληνες εθνικιστές με τον αήθη χαρακτηρισμό του "νεοναζί". Εντούτοις, αποσιωπούν σκοπίμως το γεγονός ότι οι δοσίλογοι και συνεργάτες των γερμανών της κατοχής έγιναν δεκτοί με ανοιχτές αγκάλες και καθαγιάστηκαν από τους κομμουνιστοσυμμορίτες, προκειμένου να βυθίσουν στο αίμα τον ανθό της ελληνικής νεολαίας. Τέλος, καλούν τους ομοϊδεάτες τους σε σύναξη μίσους με στόχο την ακύρωση της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής και την απώθηση των ελλήνων εθνικιστών στο ιστορικό παρελθόν. Ξεχνούν εντούτοις, ότι αναφέρονται σε ένα κόμμα που παραμένει σταθερά n Τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη της χώρας. Η ρητορική τους εκτείνεται από την ανεκδιήγητη γραφικότητα έως την προκλητική και άθλια συκοφαντία.
Η Τ.Ο Γρεβενών της Χρυσής Αυγής στέλνει ένα μήνυμα ενότητας βασισμένο στις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά του ελληνικού εθνικισμού και καλεί τους φίλους, οπαδούς, ψηφοφόρους, αλλά και καθε γρεβενιώτη και γρεβενιώτισσα, να δώσουν το δυναμικό τους παρόν στις 27/02 αγνοώντας τις προτροπές μίσους και μισαλλοδοξίας.


Τ.Ο Γρεβενών
Υπεύθυνος Χρυσής Αυγής Γρεβενών
Δημήτριος Τασούλας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου