ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

10 διάσημοι που δεν μπορούν να πληρώσουν το νοίκι τους σήμερα (Εικόνες)





Το ταλέντο, η φήμη και τα πλούτη τις περισσότερες φορές δεν συμβαδίζουν με την λελογισμένη διαχείριση των χρημάτων.

Για το λόγο αυτό δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που σήμερα, όχι μόνο αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, αλλά δυσκολεύονται ακόμη και να πληρώσουν το ενοίκιο του σπιτιού τους



Σταρ που στο παρελθόν ζήλευε κάποιος τη ζωή και την καριέρα τους, όπως η Λατόγια Τζάκσον, ο MC Hammer ή ο Κρις Τάκερ, αλλά ακόμη και οι νεώτερες Τίλα Τεκίλα και Μίσα Μπάρτον σήμερα παλεύουν να επιβιώσουν….

Ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχει και το σπίτι του ηθοποιού, το οποίο βοηθά ουσιαστικά τους ηθοποιούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

Η Καίτη Φίνου, ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ο Γιώργος Μαρίνος και πολλοί άλλοι έχουν φιλοξενηθεί για μεγάλα ή μικρά διαστήματα σ΄αυτό μέχρι να…ανακάμψουν λίγο οικονομικά.

Ο αγαπημένος Γιώργος Μαρίνος φιλοξενούταν για αρκετό καιρό στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ενώ σήμερα φιλοξενείται σε σπίτι στα Νότια Προάστια.



Ο διάσημος κωμικός Κρις Τάκερ, γνωστός από τις ταινίες του «Rush Hour» «Friday», δεν έκανε καλή διαχείριση χρημάτων, πήρε επιπλέον και δάνεια και σήμερα πραγματικά παλεύει για να επιβιώσει.



Ήταν ο γόης της ελληνικής τηλεόρασης τη δεκαετία του ’80. Τα τελευταία χρόνια τα οικονομικά προβλήματα και κάποιες συγκυρίες τον ανάγκασαν να απομακρυνθεί από την ενεργό δράση. Μάλιστα μία περίοδο φιλοξενήθηκε και στο «Σπίτι του ηθοποιού».Ο ίδιος έχει δηλώσει:«Όπως οι περισσότεροι Έλληνες, είχα κι εγώ χρέη επειδή πήρα δάνεια, ενώ αναγκάστηκα να πουλήσω το πατρικό μου σπίτι για να επενδύσω ένα αρκετά μεγάλο ποσό σε ένα μπαρ στη Ναύπακτο, το οποίο δυστυχώς δεν πήγε καλά»,



Οι μέρες που η Tila Tequila ήταν η celebrity του Myspace έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Υπήρξε αναγνωρισμένο μοντέλο, πέρασε από την τηλεόραση και τα ριάλιτι, ενώ πρωταγωνίστησε στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά ως party animal. Παρά το γεγονός πως το 2015 κέρδισε από το Celebrity Big Brother $175,000, η ξέφρενη ζωή της τα έφερε έτσι που σήμερα πραγματικά πασχίζει για το νοίκι. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζεται… εμείς με δυσκολία το πιστεύουμε!




Για αρκετό καιρό φιλοξενούταν στο σπίτι του ηθοποιού ο Ανδρέας Μπάρκουλης μετά της συζύγου και του γιου του. Εφυγαν πριν καιρό για χάρη του παιδιού.



Η Καίτη Φίνου μένει εδώ και καιρό στο Σπίτιτου Ηθοποιού εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.



Η Μίσα Μπάρτον είναι πραγματικά άτυχη, καθώς έπεσε θύμα της απληστίας της ίδιας της της μητέρας! Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της πήρε στο όνομά της υπέρογκα δάνεια και τελικά η ηθοποιός χρεωκόπησε! Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, η μητέρα της την έδιωξε και από το σπίτι.



Η Λατόγια Τζάκσον δεν έχει κανένα ταλέντο στη διαχείριση χρημάτων. Σήμερα μετά βίας πληρώνει το ενοίκιο…



Ήταν ένας από τους πιο διάσημους ράπερς της δεκαετίας του ’90. Ο λόγος για τον MC Hammer που έβγαλε ολόκληρη περιουσία και μ΄αυτήν προσπάθησε και στήριξε συγγενείς και φίλους οικονομικά. Ξόδεψε όμως αμέτρητα χρήματα στο όνομα της πολυτελούς ζωής και …χρεωκόπησε. Σήμερα δυσκολεύεται τρομερά να πληρώσει τις υποχρεώσεις της.



Δύσκολες ώρες έχει περάσει ο ηθοποιός και πρώην αγαπημένος της Νανάς Παλαιτσάκη, Άλεξ Κρητικός. Το 2012 έμεινε για περίπου τέσσερις μήνες σε διαμέρισμα που του παραχώρησε μία θεία του, στο Ίλιον, χωρίς να έχει ρεύμα, νερό και θέρμανση. Αργότερα βρήκε καταφύγιο στο «Σπίτι Του Ηθοποιού»!





pestomou.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου