ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Δικηγόρος Παντελίδη: Ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής






Για πλήρη ανατροπή στην υπόθεση Παντελίδη κάνει λόγο ο
δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή, ο οποίος υποστηρίζει ότι υπάρχουν απτές αποδείξεις ότι το δυστύχημα δεν το προκάλεσε ο Παντελής, καθώς δεν οδηγούσε ο ίδιος.



Ο Πέτρος Καϊμακάμης, δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, τόνισε ότι δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις, αλλά ισχυρές αποδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.

Μάλιστα, ο κ. Καϊμακάμης θεωρεί ότι βάσει των στοιχείων αυτών μπορεί μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει τελικά μια διαφορετική εκτίμηση για το ποιος προκάλεσε το τροχαίο.

Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη τόνισε ότι έχει ζητηθεί από την Τροχαία του Ελληνικού να κληθεί ένας συγκεκριμένος αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος υποστηρίζει ότι πρώτος εκείνος πλησίασε στο σημείο του δυστυχήματος, πριν καν φθάσει η αστυνομία και η Πυροσβεστική.

«Με τεχνικό τρόπο αποδεικνύεται το ποιος οδηγούσε. Δηλαδή θα έπρεπε αυτός που ήταν στη θέση του συνοδηγού, να έχει χτυπήματα από την πρόσκρουση του σώματος του οδηγού πάνω του... Δεν φορούσαν ζώνες στο αυτοκίνητο για το λόγο αυτό είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά... », συμπλήρωσε ο κ. Καϊμακάμης.




tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου