ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Οι απατεώνες της Λάρισας δρούσαν και στην Θεσσαλονίκη






Πριν συλληφθεί στη Λάρισα την
περασμένη Κυριακή για απάτη σε βάρος μιας ηλικιωμένης και άλλες επτά απόπειρες, είχε δράσει και στην Θεσσαλονίκη ο 33χρονος Βούλγαρος που προσποιούνταν τον αστυνομικό και ζητούσε χρήματα από ανυποψίαστες γυναίκες με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους προκάλεσαν τροχαίο δυστύχημα!


Ήδη διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός απέσπασε διάφορα χρηματικά ποσά από δυο ηλικιωμένες τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σε βάρος του νέα δικογραφία με την κατηγορία της απάτης η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων, αλλά και για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Στη Λάρισα, ο 33χρονος Βούλγαρος συνελήφθη μαζί με μία 20χρονη ομοεθνή του, όταν πήγαν να παραλάβουν τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει με μια 44χρονη γυναίκα όταν της τηλεφώνησαν ότι έπρεπε να πληρώσει για να μην υποστεί ποινικές συνέπειες το παιδί της που δήθεν είχε προκαλέσει θανατηφόρο τροχαίο.

Η γυναίκα είχε κρατήσει την ψυχραιμία της και είχε ενημερώσει αστυνομικούς της Ασφαλείας που ακροβολίστηκαν γύρω από τον τόπο της συνάντησης και συνέλαβαν το ζευγάρι. Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση, είχαν εξαπατήσει μια 72χρονη που τους έδωσε 6.000 ευρώ, ενώ άλλα επτά υποψήφια θύματα δεν τσίμπησαν το δόλωμα.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου