ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Μαρία Νικόλ: Η πιο σέξι χορεύτρια των social media τα δίνει ΟΛΑ (εικόνες)







Θεσσαλονικιά, 26χρονη, με γλουτούς που θα ζήλευε η Κιμ Καρντάσιαν και #twerk που θα έκανε τη Μάιλι να νιώσει μειονεκτικά.
Η Μαρία Νικόλ είναι μια χορεύτριαμόνη, δεν ψάχνει για πριβέ χορούς και μπάτσελορ πάρτυ. «Μπορεί να χορεύω με εσώρουχα ή προκλητικά ρούχα, αλλά το κάνω επαγγελματικά και φυσικά με σέβονται»



Η Μαρία Νικόλ δεν είναι ένα κορίτσι όπως όλα τα υπόλοιπα. Ή μήπως είναι; «Οκτώ χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Χορεύω σε κλαμπ. Ναι, με ψηλά τακούνια, εσώρουχα και σορτσάκια. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν φλερτάρω ποτέ με θαμώνες των μπαρ. Δεν απαντώ ποτέ σε πρόστυχα μηνύματα που μου στέλνουν στα social media. Δεν δέχομαι προτάσεις για πριβέ χορούς και ποτέ δεν χόρεψα σε μπάτσελορ πάρτυ. Ολοι ξέρουμε ότι αυτά τα πάρτυ θέλουν κάτι παραπάνω από έναν απλό χορό. Και εγώ κάνω αυτή τη δουλειά ξεκάθαρα επαγγελματικά. Δεν ψάχνω κάτι άλλο. Στο ξεκίνημα το κρατούσα κρυφό από τον μπαμπά μου. Το έκρυβα. Μεγαλώνοντας του είπα την αλήθεια. Και φυσικά με εμπιστεύεται. Οπως με σέβονται όταν λέω ότι είμαι χορεύτρια σε μαγαζιά».

Who’s that girl

«Γεννήθηκα στο Λονδίνο. Ο πατέρας μου σπούδαζε μηχανολόγος μηχανικός και μια τυχαία μέρα μέσα στο τρένο είδε τη μητέρα μου. Της έπιασε την κουβέντα, της έκανε καμάκι. Η μητέρα μου είναι Αγγλίδα, επίσης τυχαία είχε μόλις επιστρέψει από διακοπές στην Ελλάδα και έτσι του έδωσε σημασία. Και το ένα έφερε το άλλο, ερωτεύτηκαν και έκαναν την οικογένειά τους στο Λονδίνο. Είμαστε τέσσερα αδέλφια, έχω άλλες δύο αδελφές και έναν μικρότερο αδελφό. Ο πατέρας μου αποφάσισε, όταν του έγινε μια πρόταση, ότι θα ήταν καλύτερο να επιστρέψουμε στην Ελλάδα. Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη, στην Περαία μένω. Ο μπαμπάς μου έχει δική του εταιρεία. Σκόπευε να με βάλει και εμένα στη δουλειά του. Αλλά δεν με βρήκαν σύμφωνη τα σχέδιά του. Σπούδασα αισθητικός. Ούτε μπαλέτο δεν έκανα μικρή. Εντελώς τυχαία ασχολήθηκα με τον χορό στα 18 μου. Να φανταστείς, μαθήματα pole dancing έκανα στα 21. Βγήκα με μια φίλη μου όταν ήμουν 18 σε κλαμπ και χορεύαμε για πλάκα και ήρθε ένας κύριος να με ρωτήσει αν με ενδιαφέρει να το κάνω επαγγελματικά. Απάντησα θετικά. Δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση επειδή φοράω εσώρουχα όταν χορεύω.



Είναι κομμάτι της δουλειάς. Βέβαια, το κρατούσα κρυφό από τον μπαμπά μου για χρόνια. Τώρα με εμπιστεύεται. Φυσικά υπάρχουν κίνδυνοι σε αυτή τη δουλειά. Μπορεί εύκολα κάποιος να σε εξαπατήσει λέγοντας πως έχει μαγαζί και θέλει να σε καλέσει να χορέψεις και όταν εμφανιστείς να μη βρεις τίποτα. Είμαι ιδιαίτερα καχύποπτη και ρωτάω πριν κλείσω μια δουλειά. Το ψάχνω πολύ, αφού οι περισσότερες προτάσεις έρχονται μέσα από μηνύματα στα social media. Ο περισσότερος κόσμος στα μαγαζιά είναι εξοικειωμένος με τις χορεύτριες. Δεν συμβαίνουν πάντοτε άσχημα ή αξιοπερίεργα περιστατικά. Θυμάμαι όμως μια φορά, ήμουν και μικρή, όταν ανέβηκα στο μπαρ να χορέψω, ένας θαμώνας πήρε φόρα και ήρθε τρέχοντας να μου δαγκώσει τα οπίσθια - και έφυγε τρέχοντας για να μην τον πιάσουν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού. Τώρα δεν έχω σχέση. Είναι κάπως δύσκολο να κάνεις σταθερή σχέση, να έχεις μονιμότητα όταν κάνεις τη δουλειά μου. Είμαι συνεχώς στον δρόμο, ταξιδεύω σχεδόν καθημερινά για εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά. Τώρα ξεκίνησα και στο εξωτερικό. Πηγαίνω Γερμανία και Κύπρο για εμφανίσεις».



Σώμα μου φτιαγμένο από πηλό

«Σίγουρα ακολουθώ συγκεκριμένη διατροφή. Πάρα πολλή πρωτεΐνη. Δεν πίνω αλκοόλ. Δεν τρώω γλυκά. Καθόλου. Δεν καπνίζω. Εχω δυσανεξία στη γλουτένη, οπότε δεν τρώω ψωμί και μακαρόνια, και οτιδήποτε περιέχει γλουτένη. Ακολουθώ συγκεκριμένη διατροφή που την έβγαλα μόνη μου. Στρατιωτικά. Χωρίς να κλέβω. Κάνω πολλή γυμναστική. Ειδικά βάρη. Εχω το δικό μου πρόγραμμα και εκεί. Μου ζητούν πολλές κοπέλες συμβουλές στέλνοντάς μου μηνύματα στα social media. Δεν παίρνω συμπληρώματα διατροφής. Ποτέ. Ούτε πλαστικές έχω κάνει, ούτε ενέσιμα έχω χρησιμοποιήσει. Εχουν βγάλει διάφορες φήμες για μένα. Αλλά πραγματικά δουλεύω πολύ το σώμα μου. Θα ήθελα στο μέλλον να ασχοληθώ δίνοντας συμβουλές διατροφής και προπόνησης σε κορίτσια. Οκτώ χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά και τα τελευταία τρία έχει αρχίσει να ακούγεται το όνομά μου. Συνεχώς έχω προτάσεις για δουλειά. Με αναγνωρίζουν στον δρόμο, με ακολουθούν, με βγάζουν φωτογραφίες. Είναι κάπως περίεργο. Μετά την εμφάνισή μου στην εκπομπή ‘‘ΟΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ’’ πολλαπλασιάστηκαν οι ακόλουθοί μου στο Instagram.



Ανεβάζω σέξι φωτογραφίες. Βοηθά τη δουλειά μου, αλλά είναι κάτι που μου αρέσει κιόλας. Μου στέλνουν μηνύματα, αλλά δεν απαντώ. Ακόμη, συμμετέχω στην καμπάνια των MED. Στον καλοκαιρινό κατάλογο. Η αμοιβή μου είναι ικανοποιητική από αυτή τη δουλειά. Αλλά με τα χρήματα που παίρνω αγοράζω πράγματα για τη δουλειά: ψηλά τακούνια, εσώρουχα, ρούχα. Δεν πρέπει. Εγώ το θέλω. Μου αρέσει να είμαι καλή στη δουλειά μου. Εχουν έρθει οι αδελφές μου να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά μου. Εχω και σταθερούς θαυμαστές που με ακολουθούν από το ξεκίνημα μέχρι σήμερα. Ακόμη κι όταν εμφανίζομαι εκτός. Θεωρώ ότι με αντιμετωπίζουν με σεβασμό. Είναι πλέον εξοικειωμένοι με τη δουλειά μου. Δεν είναι ταμπού. Πώς καταφέρνω να χορεύω πάνω σε τόσο ψηλά τακούνια; Το συνηθίζεις».
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου