ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Ο Στρατός στην υπηρεσία των μεταναστών - 22.000 μερίδες φαγητού μοιράζει καθημερινά






Τη διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού κύματος, έχουν πλέον
αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Δεν ήταν αυτός ο αρχικός σχεδιασμός της κυβέρνησης αλλά προέκυψε στην πορεία.

Όλα ξεκίνησαν πριν 3 μήνες περίπου, όταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι από την Ε.Ε. καθώς η πολιτεία αδυνατούσε να ετοιμάσει τα hot spot.


Από τότε όπου ενεπλάκησαν, οι Ένοπλες Δυνάμεις τα κατάφεραν πολύ καλύτερα από κάθε κρατική υπηρεσία της «πρώτης φοράς αριστεράς». Επιτελικός σχεδιασμός, συντονισμός, επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα. Αυτά έχουν δείξει μέχρι τώρα οι στρατιωτικοί μας και σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια.

Το πρόβλημα το οποίο όμως έχει ανακύψει, αφορά στην καθημερινή ενασχόλησή τους με τους πρόσφυγες και μετανάστες. Καθημερινή ενασχόληση εις βάρος της πραγματικής τους αποστολής. Για κάθε εμπλοκή τους όπου διατάσσονται, απαιτείται ολοκληρωτική κινητοποίηση. Κάθε υπηρεσία που παρέχεται στους μετανάστες, αποτελεί από μόνη της μία επιχειρησιακή αποστολή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ (tilegrafima.gr), μόνο ο Στρατός Ξηράς, ετοιμάζει καθημερινώς 22.000 μερίδες φαγητού!

Δεν είναι υπερβολή λοιπόν, ότι ο Στρατός μας την παρούσα περίοδο αποτελεί το πιο πολύτιμο εργαλείο της κυβέρνησης σε όλη την επικράτεια. Η βοήθεια που παρέχει είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που δημοσιοποιεί τόσο η κυβέρνηση όσο και αρκετά ΜΜΕ. Και οι λόγοι είναι προφανείς:
Πρωτίστως είναι οικονομικοί: Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και οι ΜΚΟ που έχουν εμπλακεί, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένες από τα οικονομικά οφέλη που απολαμβάνουν. Μάλιστα, υπάρχουν φωνές που μιλούν για υπηρεσίες που παρέχει ο Στρατός, όταν για αυτές έχουν πληρωθεί οι εταιρείες. Ενώ ιστορίες με υπερτιμολογήσεις και απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους έχουν βγει στην επιφάνεια ουκ ολίγες φορές, με αποδέκτη τις περισσότερες φορές τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.

Μέσα σε όλα αυτά, αναρωτιόμαστε γιατί η κ. Χριστοδουλοπούλου, η εμπνευστής των ανοιχτών συνόρων, το όνομα της οποίας έχει ακουστεί πολλές φορές για την ενασχόλησή της με ΜΚΟ, δεν ψήφισε το νομοσχέδιο που αφορούσε στην επαναπροώθηση των μεταναστών στην Τουρκία.
Να σας υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι τυχαίο, πως παγκοσμίως οι επιχειρήσεις των οποίων το αντικείμενο είναι το προσφυγικό, θεωρούνται οι πιο ταχέως αναπτυσσόμενες.

Δευτερευόντως οι λόγοι είναι πολιτικοί: κάθε επιτυχία «πρέπει» να πιστώνεται στην Αριστερά. Άλλωστε το θέμα αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης προκειμένου να στρέψει την προσοχή του κόσμου μακριά από τις διαπραγματεύσεις με τους «θεσμούς» και όσα θλιβερά μεθοδεύονται για τον Ελληνικό λαό στο άμεσο μέλλον. Και φυσικά όχι μόνο στο μεταναστευτικό, καθώς και σε άλλους ζωτικούς τομείς όπως στην παιδεία (της κατακριτέας αριστείας), στον πολιτισμό (των παλλόμενων πεών), ή στη δικαιοσύνη (της αδιάφθορης), την ελευθεροτυπία (της διαγραφής όσων διαφωνούν), η κυβέρνηση μπορεί ανενόχλητα να συνεχίσει την πολιτική της!
Μέσα σε όλα αυτά, μάθαμε ότι μεθοδεύεται το κλείσιμο κέντρων εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων, προκειμένου να μετατραπούν σε κέντρα φιλοξενίας ή «ξενοδοχεία HILTON» σύμφωνα με τον κ. Κουρουμπλή.

Για να τελειώσουμε από εκεί που αρχίσαμε, οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να αποτελούν το δεκανίκι της κυβέρνησης στο προσφυγικό ή στο παράνομο μεταναστευτικό για να ακριβολογούμε, καθώς όπως λένε οι στρατιωτικοί, οι οποίοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι, η μεγάλη πλειοψηφία όσων καθημερινά περνούν στην χώρα, είναι ψευτοπρόσφυγες από χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές κ.α. Η αποστολή τους δεν είναι να κάνουν καθημερινά τις «φιλιππινέζες» των προσφύγων και η υπομονή τους έχει αρχίσει να τελειώνει. Όπως και τα όριά τους. Ας το σημειώσουν αυτό στην «πρώτη φορά αριστερά».



tilegrafima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου