ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ο Αχιλλέας Μπέος





Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο στις 4 περίπου το απόγευμα της Κυριακής ο,
εν αργία, δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που υπέβαλλε εναντίον του ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρεκλίδης, μετά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή. Ο κ. Μπέος εντοπίστηκε, μετά από πληροφορίες, σε γνωστό τσιπουράδικο στην Αγριά που αποτελεί το στέκι του και ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς ότι εκκρεμεί εις βάρος του μήνυση και πρέπει να συλληφθεί. Με διακριτικό τρόπο ο κ. Μπέος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βόλου όπου και έλαβε γνώση της μήνυσης (στην οποία αναφορά χθες έκαναν όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα) και απολογήθηκε για τα όσα του καταλογίζει ο κ. Καρεκλίδης. Στη συνέχεια μετά από εντολή του Εισαγγελέα υπηρεσίας αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να οριστεί ρητή δικάσιμος για τη μήνυση.



Να σημειωθεί ότι ο κ. Καρεκλίδης με αφορμή την εξυβριστική και συκοφαντική δήλωση του κ. Μπέου που δημοσιεύτηκε στα κυριακάτικα φύλλα των τοπικών εφημερίδων, υπέβαλλε εκ νέου μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση το πρωί της Κυριακής στο αστυνομικό Τμήμα Βόλου με αποτέλεσμα να δοθεί νέα εντολή του Εισαγγελέα υπηρεσίας να συλληφθεί ο, εν αργία, δήμαρχος Βόλου.

Στο διάστημα από την στιγμή της πρώτης μήνυσης που υποβλήθηκε την Παρασκευή στις 2.μ.μ., ο κ. Μπέος εθεάθη από πολίτες, λίγη ώρα αργότερα σε ταβέρνα-εστιατόριο του Αναύρου. Το βράδυ της Παρασκευής στην Πορταριά. Το πρωί του Σαββάτου στο Δημαρχείο Βόλου, απ΄όπου εστάλη προφανώς και η νέα υβριστική του δήλωση. Περίπου στις 12μ. την Κυριακή έδωσε το παρών σε συγκέντρωση λιγοστών κατοίκων και δημοτικών συμβούλων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ναού της Αγίας Παρασκευής στην ομώνυμη συνοικία του Βόλου, ενώ το μεσημέρι πολίτες των εντόπισαν στο τσιπουράδικο όπου και τελικά συνελήφθη. Οι πληροφορίες που έρχονταν σε γνώση του μηνυτή, μεταφέρονταν αμέσως στην αστυνομία η οποία αδυνατούσε να τον εντοπίσει από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής.

magnesianews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου