ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Τάκης Σιόβας: Συνεστήθη διαδικτυακά ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ..






Οι απενταξεις, οι παραλειψεις, οι αφαιρεσεις, πολλων δραστηριοτητων διαχρονικα, κατεστησαν την πολη μας εναν τοπο, θα ελεγα, της πληρους στασιμοτητας και παρακμης
σε ολα τα επιπεδα.


Η απουσια συμμετοχης του πολιτη-κοινωνιας στα δρωμενα, ειναι ενας απο τους σοβαρότερους λογους της σημερινης καταστασης, η αναφορα δε των προβληματων μονον διαδικτυακα,δεν κατεστη δυνατον να εχει αποτελεσματα μεχρι τωρα.
Χρειαζεται λοιπον ενας τροπος,μια κινηση, με ενα μεσον η μια προκληση, που να μπορεσει να αναδειξει το οποιο προβλημα η προβληματα σε δημοσιο λογο,ετσι ωστε οι πολιτες να μπορεσουν και να πληροφορηθουν και να εννοησουν το χρεος τους να συμμετεχουν στα κοινα.
Κατω λοιπον απο αυτην την αναγκαιοτητα, συνεστηθη διαδικτυακα ο ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,που αριθμει περι τους 250 φιλους,των οποιων οι σκεψεις,οι προβληματισμοι και ανησυχιες ειναι ταυτοσημες.
Να σημειωθει οτι ο Ομιλος διαθετει και την δυναμικη σε νεους ανθρωπους που μπορουν στην δεδομενη στιγμη να παρεμβαινουν.
Επειδη ολοι οι φιλοι εχουν την ιδια και ιση αρμοδιοτητα, ας αναλαβουν νεοι του Ομιλου,να διργανωσουν μια εκδηλωση και οχι μονον μια[π.χ.στην Δημοσια Βιβλιοθηκη], οπου να εκτεθουν και να συζητηθουν,ολα τα θεματα της επικαιροτητος του τοπου.
Τι λετε.Να το επιχειρησουμε?Απο μας εξαρταται.



Τάκης Σιόβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου