ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Δύο χρυσά μετάλλια για την Γυμναστική Ενωση Γρεβενών στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Δυτ.Μακεδονίας- Ηπείρου- Ιονίων Νήσων

Ακόμη δυο χρυσά μετάλλια κατάφεραν οι νεαροί αθλητές της Γ.Ε.Γρεβενών αυτή
τη φορά στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Δυτ.Μακεδονίας- Ηπείρου- Ιονίων Νήσων, που διεξήχθη στο Άργος Ορεστικό το Σάββατο 9 Απριλίου 2016.



Το «βαρύ πυροβολικό» από το νέο αίμα του Συλλόγου εντυπωσίασε το κοινό του στίβου που παρακολούθησε τους αγώνες και καταχειροκρότησε τη φοβερή προσπάθειά τους.
GE GREBENVN2
Ο εκπληκτικός Γιώργος Παπαϊωάννου έκανε επίδειξη δύναμης στα 800μ. με επίδοση 2’ 01’’ 80, συντρίβοντας το ατομικό του ρεκόρ και πετυχαίνοντας μια από τις καλύτερες επιδόσεις φέτος στην Ελλάδα στην κατηγορία των παίδων. Να σημειωθεί ότι ο αθλητής μας έπιασε άνετα το όριο συμμετοχής του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας.
GE GREBENVN3
Η αέρινη Φαίδρα Κοιλανίτη στο αντίστοιχο αγώνισμα των κορασίδων έκανε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στα τελευταία μέτρα και κέρδισε την κούρσα με επίδοση 2’ 33’’ 83 αποσπώντας το θαυμασμό των θεατών στο γήπεδο.



Η νέα μεγάλη πρόκληση για τους νεαρότερους αθλητές μας είναι το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 με τη διεξαγωγή του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παμπαίδων Α’ – Παγκορασίδων Α’ που θα λάβει χώρα στα Γιάννενα.


1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σ' όλους. Στα παιδιά, στους προπονητές και τους διοικούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή